posjet

Jandroković se sastao s iranskim veleposlanikom

Foto: Arhiv VL
Jandroković se sastao s iranskim veleposlanikom
31.03.2010.
u 14:04
Ministar Jandroković i veleposlanik Khodaei složili su se kako postoje brojne mogućnosti za unapređenje gospodarske suradnje.
Pogledaj originalni članak

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primio je danas u nastupni posjet veleposlanika Islamske Republike Irana Mohsena Sharifa Khodaeia.

Sugovornici su potvrdili dobre odnose između dviju država. Naglasili su važnost održavanja redovitih političkih konzultacija dužnosnika dvaju ministarstava vanjskih poslova. Posebno je istaknuta vrlo dobra kulturna suradnja na temelju programa kulturne suradnje između Ministarstva kulture Hrvatske i ministarstva kulture i islamskog vodstva Islamske Republike Irana, potpisanog u listopadu 2009. godine. Ministar Jandroković i veleposlanik Khodaei složili su se kako postoje brojne mogućnosti za unapređenje gospodarske suradnje, priopćeno je iz MVPEI-ja.

Ministar Jandroković upoznao je veleposlanika Khodaeia sa sveukupnim aktivnostima Hrvatske na putu prema punopravnom članstvu u Europskoj uniji, dok je veleposlanik Khodaei predstavio aktualno stanje vezano uz iranski nuklearni program.

Jandroković je izrazio nadu da će vlasti Islamske Republike Iran i međunarodna zajednica pitanje iranskog nuklearnog programa uspjeti riješiti na obostrano zadovoljstvo i dodao kako će Hrvatska, kao buduća članica Europske unije, po tom pitanju slijediti politiku Unije.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DO
dododo
14:56 31.03.2010.

ide koji milun u transakciju ???????

OB
-obrisani-
14:28 31.03.2010.

Jandrokovicú ,..daj prodaj im par A-bomba, pa dugova i monetarne krize, visé nimamo...(i svi cémo biti, lipo bogati i debeli)!!

OB
-obrisani-
17:24 31.03.2010.

Jandrokoviću, Okreni se Perzijancima, ali pametno, oni su stari lisci. Daj neku alternativu ovoj apšisaloj politici koja se vodi glede ulaska u EU.