neće kao miletić

Jakovčić i dalje odbija testiranje: Neću pristati na Kajinove ucjene

Foto: 'Dusko Marusic/PIXSELL'
Jakovčić i dalje odbija testiranje: Neću pristati na Kajinove ucjene
12.07.2012.
u 14:53
Pulski gradonačelnik Boris Miletić na današnjoj je konferenciji za novinare u Puli pred javnost izašao s informacijom da je obavio testiranje na droge koje je potvrdilo da nije konzument nijedne
Pogledaj originalni članak

Pulski gradonačelnik Boris Miletić na današnjoj je konferenciji za novinare u Puli pred javnost izašao s informacijom da je obavio testiranje na droge koje je potvrdilo da nije konzument nijedne. Gradonačelnik kojega se nakon smrti njegove suradnice iz gradske uprave Martine Duras Pauletić, koja je u lipnju počinila samoubojstvo, prozivalo kao konzumenta kokaina, pa se čak i smrt Duras Pauletić povezivala s drogom, testiranje je obavio još 27. lipnja u Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada u Zagrebu uz prisustvo javnog bilježnika.

Rezultati testiranja obavljenog na uzorku Miletićeve kose pokazali su da u njegovu organizmu nema tragova kokaina, heroina, amfetamina, ecstasyja i sličnih supstancija.

– Ovim potezom želim okončati špekulacije koje su se posljednjih tjedana pojavile u vrlo ružnom kontekstu kao dio sramotnog iživljavanja pojedinaca koji su pokazali da su spremni baš na sve za malo mjesta u medijima. Neću dopustiti da ovakva degutantna podmetanja usporavaju rad gradske uprave i na bilo koji način koče razvoj grada Pule. Ovo testiranje napravio sam samo zbog građana Pule koji su i ovoga puta, baš kao i 2009., znali kome vjerovati. Ovime stavljam točku na jednu morbidnu tračersku epizodu i na to neću više potrošiti ni riječi – kazao je pulski gradonačelnik.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MA
malamlak
15:29 12.07.2012.

ajde ne sraćkaj, čekao si da prođe dva mjeseca pa da nestanu tragovi u kosi. sad možeš opet se nakokati s kokom!

Avatar gulag
gulag
17:20 12.07.2012.

Obavio testiranje i priča završena! Ma nemoj! Kao da se testiranje ne može naštimati za lovu! Pa nije ovo Švicarska! Ovdje i najveća narkomančina može dobiti "čist" test ako dobro plati!

DU
Dudek
15:48 12.07.2012.

Sve je za prodati. Sve se može kupiti. Promašena tema i samo gluma.