OPET SE TRESE

Jak potres kod Gline: 'Dosta jako je treslo'

Foto: EMSC
Jak potres kod Gline: 'Dosta jako je treslo'
03.03.2021.
u 06:22
Intenzitet u epicentru V (pet) stupnjeva EMS ljestvice, javlja Seizmološka služba
Pogledaj originalni članak

Jutros, 3.ožujka u 5 sati i 37 minuta seizmografi Seizmološke službe zabilježili su prilično jak potres s epicentrom kod Gline.

Magnituda potresa iznosila je 4.2 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V  (pet) stupnjeva EMS ljestvice, javlja Seizmološka služba.

''Dosta jako je treslo'', ''Brzo i jako'', ''Čulo se tutnjanje i zatim se sve počelo tresti i skakati lijevo-desno. Trajao je duže nego inače'', neka su od svjedočanstva koje su građani prijavili na stranicama Europskog mediteranskog seizmološkog centra (EMSC).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DV
Džontra Volta
06:33 03.03.2021.

Ja u zg nisam ništa osjetio, a bio sam budan. Sada više nema onih svakodnevnih podrhtavanja od 1, 2,3 stupnja nego nekoliko dana ništa i onda opali ovaj od 4-5 stupnja. Postao sam ravnodušan na te potrese.

BR
Brdina
09:00 03.03.2021.

Novi Zagreb, lagano zatreslo par sekundi. Žao mi je ljudi u epicetru. Ovo kod nas nije vrijedno spomena.

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
10:22 03.03.2021.

Kustošija, zatresao se ormar i krevet.