Jadranka Kosor osoba godine, a Hrvoje Vojković najbolji menadžer

Foto: PIXSELL
jadranka kosor
Foto: PIXSELL
jadranka kosor
24.01.2010.
u 20:28
Dok se u Hrvatskoj naveliko spekulira hoće li doći do smjene u vodstvu Croatia osiguranja, predsjednik uprave Hrvoje Vojković u BiH je preuzimao nagradu, zajedno s premijerkom Jadrankom Kosor...
Pogledaj originalni članak

U izboru Tuzlanskog lista premijerka Jadranak Kosor proglašena je osobom godine za područje zapadnog Balkana zbog doprinosa stabilizaciji društvenih  i privrednih odnosa te joj je sinoć uručena plaketa i priznanje tog lista.

Osim brojnih dužnosnika i političara iz BiH još je jedna nagrada otišla  u  Hrvatsku,  i  to  predsjedniku Uprave Croatia osiguranja, Hrvoju Vojkoviću koji je proglašen najboljim menadžerom u regiji.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

KA
karambita
21:10 24.01.2010.

Citava Tuzla jednu kozu muzla. Ma da, dobila Jaca priznanje, a sta je ona toga toliko dobrog napravila u svom kratkom mandatu. Slicno ko sa Obaminom nobelovom nagradom. Jaca uvela \"Harac\" koji nema ustavno utemeljenje, privreda u kurcu, svakim danom sve vise nezaposlenih, firme propadaju, ako je za to dobila nagradu, ma suuuuuuuper,narod je miran jer je gladan i nema snage izaci na ulicu i podrzati Jacu, ma ovo je gore nego u crtanom filmu.

CI
cica
21:11 24.01.2010.

Jasno je odavno da najbolji hrvatski manageri svoje titule kupuju. I to novcem tvrtke u kojoj su navodno najbolji. Sva je sreća da svi najbolji hrvatski manageri redom završavaju u Remetincu pa će tako biti i ovaj put, a Tuzlacima svaka čast na dobrom pogađanju. Ajmo Hrvojka, pravac Remetinec, budi muško (kao kaže Rojs) i odi se sam prijavi, nemoj da te policija kora loviti po Nepalu ili Indiji.

NE
neni
20:48 24.01.2010.

Svaka čast susjedima....ali dajte najte ...kakvo je to \"veliko priznanje\"...to je samo korisno za dobro susjedske odnose Možda dobro dođe Vojkovićeu ..jer se momentalno grebe da ostane na vrhu CO,, a to će odlućiti POLITIKA koja ga je i postavila .i to nema veze sa strukom---sve je to bez veza. A Jadranki dobro dođe da se malo odmori od posla.. a na kraju uvijek moram dodati da je za HR najbitnije kaj gospodin Popijač dela.