Izlila se voda

Izvanredne mjere obrane od poplava na Malom slivu Like

Foto: Robert Anić/Pixsell
rijeka Lika
Foto: Robert Anić/Pixsell
rijeka Lika
Foto: Robert Anić/Pixsell
rijeka Lika
09.11.2019.
u 20:58
Voda se izlila jutros u 8 sati na dionici Tisovac (potok kod Gospića), a u 8,15 sati na dionici Kosinjski Bakovac (naselje kod Perušića) s mogućnošću daljnjeg porasta pa su Hrvatske vode"donijele su rješenje o uspostavi izvanrednih mjera obrane od poplava
Pogledaj originalni članak

Izvanredne mjere obrane od poplave od subote su na snazi u Malom slivu Like i to na dionicima Tisovac i Kosinjski Bakovac gdje se voda izlila iz riječnog korita.

Voda se izlila jutros u 8 sati na dionici Tisovac (potok kod Gospića), a u 8,15 sati na dionici Kosinjski Bakovac (naselje kod Perušića) s mogućnošću daljnjeg porasta pa su Hrvatske vode"donijele su rješenje o uspostavi izvanrednih mjera obrane od poplava.

Zbog toga je ograničen promet na lokalnoj cesti Podastrana-Donje Pazarište i na županijskog cesti Gornji Kosinj-Bakovac, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.