HAAŠKI SUD

Izricanje presude Radovanu Karadžiću 24. ožujka

18.02.2016.
u 13:08
Suđenje je okončano 7. listopada 2014. godine
Pogledaj originalni članak

Izricanje presude Radovanu Karadžiću zakazano je za 24. ožujka, objavio je ICTY.

Podsjetimo, suđenje je okončano 7. listopada 2014. godine, gotovo pet godina nakon početka. 

Ratni predsjednik Republike Srpske tereti se za genocid, zločine protiv čovječnosti te kršenje zakona i ratnih običaja. To su između ostalog zločini nad Bošnjacima i Hrvatima u BiH, uključujući ubijanje više od 7000 Bošnjaka u Srebrenici, navodi se u dokumentima.

>> Radovan Karadžić hitno operiran i vraćen u pritvor

>> Radovan Karadžić: Zaslužio sam nagradu, a ne suđenje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

Avatar dobry
dobry
17:25 18.02.2016.

Neće više biti Rado-van, već Nikad-van.

JO
joeamerican
13:24 18.02.2016.

smrtna kazna je jedino normalno rjesenje

MO
mobitel20
15:40 18.02.2016.

Genocidni pokolj tadasnjih muslimana i Hrvata je vjecna opomena da se Srbima nikad vise ne smije dopustiti oruzana dominacija a takve genocidne tvorevine moraju se preoblikovati. Seselja sadasnje vlasti ne zele uhapsiti...lelecu o nekakvim pritiscima...nista se nije promijenilo,samo njihova taktika. Koju svesrdno potpomazu petokolonasi u Hrvatskoj.