Žestoke kritike

Izraelski ministar: Nema nevinih u Pojasu Gaze

Foto: Reuters/PIXSELL
Izraelski ministar: Nema nevinih u Pojasu Gaze
08.04.2018.
u 13:28
Svi su povezani s Hamasom, rekao je Avigdor Lieberman
Pogledaj originalni članak

Izraelski ministar obrane Avigdor Lieberman izjavio je danas da "nema nevinih" u Pojasu Gaze gdje je izraelska vojska usmrtila 30 Palestinaca u deset dana zbog čega je oštro kritiziraju borci za zaštitu ljudskih prava.

Većina Palestinaca ubijena je mecima tijekom organiziranih prosvjeda na granici između Gaze i Izraela na kojima se zahtijevao povratak palestinskih izbjeglica protjeranih ili izbjeglih s vlastite zemlje osnivanjem države Izrael 1948.

"Nema nevinih u Pojasu Gaze. Svi su povezani s Hamasom", islamističkim pokretom koji kontrolira enklavu između Izraela, Egipta i Sredozemnog mora, kazao je ministar na izraelskom radiju.

"Svi primaju plaću od Hamasa i svi militanti koji nas pokušavaju izazvati i prijeći granicu militanti su oružanog ogranka Hamasa", optužio je ministar.

Izrael se suočio sa žestokim kritikama organizacija za zaštitu ljudskih prava, uključujući onima iz Izraela, zbog korištenja stvarnih metaka protiv prosvjednika u "maršu povratka" koji su organizirali Palestinci.

Nakon 30. ožujka kad je ubijeno 19 Palestinaca, Europska unija i UN zatražili su otvaranje nezavisne istrage.

Ako nas pogodi treći svjetski rat, 10 najmoćnijih zemalja imat će ključnu ulogu:

Foto: U.S. Navy Mass Communication
Foto: Reuters/PIXSELL
turska vojska
Foto: U.S. Navy
Foto: Ministry of Defense
Foto: U.S. Army Spc. Lloyd Villanueva
Foto: IAF Video Still
Foto: Chinese Defense Ministry
Foto: U.S Army Staff. Sgt Kwadwo Frimpong

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

ZA
Zapadnjak
16:43 08.04.2018.

Ovi tzv. mirni prosvjedi imali su samo jednu svrhu: nabrijati fanaticne idiote da napadnu Izraelsku granicu i budu ubijeni kako bi teroristicka organizacija mogla prodavati svoju pricu o strasnim cionistima koji eto idu okolo i ubijaju ljude... s obzirom da Izrael tako divlja, sponzori teroristicke organizacije hamas, Iran, Katar, Turska i zapadna radikalna ljevica, ce poslati novce s kojima ce vođe hamasa uzivati po bliskom istoku i sire, a manjim dijelom ce se financirati daljnje aktivnosti operativaca na terenu...

Avatar 123456
123456
20:02 08.04.2018.

rekla bi fašistkinja pusić - pa ako su pobijeni bez suđenja ne znaći da nisu bili krivi, jel?

DU
Deleted user
17:38 08.04.2018.

Liebermanu, ni u Trećem Reichu nije bilo nevinih židova.