IZVIJESTILA SIRIJSKA VOJSKA

Izrael izvršio napad na području južnog predgrađa Damaska

Foto: REUTERS
Izrael izvršio napad na području južnog predgrađa Damaska
25.11.2020.
u 07:09
U priopćenju sirijske vojske navodi se da je Izrael izvršio napad s Golanske visoravni te se ističe i da je učinjena samo materijalna šteta.
Pogledaj originalni članak

Sirijska vojska priopćila je u srijedu da su u izraelskim zračnim napadima pogođena područja u južnom predgrađu Damaska gdje vojni prebjezi tvrde da postoji snažno iransko vojno prisustvo. 

To je drugi takav napad u roku od tjedan dana. U priopćenju sirijske vojske navodi se da je Izrael izvršio napad s Golanske visoravni te se ističe i da je učinjena samo materijalna šteta. 

Prema navodima vojnih prebjega, cilj zračnog napada je bila vojna baza u blizini sirijskog dijela Golanske visoravni, duž granice sa Izraelom, koja je i ranije bila pogođena.

Izrael je prošli tjedan pokrenuo zračne napade protiv, kako je naveo, širokog spektra sirijskih i iranskih ciljeva u Siriji.

VIDEO: Ekskluzivno smo isprobali dvije nove igrice za PlayStation 5

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:12 25.11.2020.

Izraelci teroristi?

SJ
Sve je uzalud
17:13 27.11.2020.

....stigao Biden....krvi do koljena....

CR
Crikveniva
16:50 25.11.2020.

I opet ništa Izrael unatoč okupaciji Golanske visoravni ima i veće apetite možda misle doći do Turske. Svijet blagonaklono gleda razaranja koja vrši Izrael na cijelom Bliskom Istoku bez ikakve reakcije kao u pojasu Gaze i Na Zapadnoj obali Jordana. Tome nema kraja.