TJEDNI PREGLED - TONI IVANIŠEVIĆ

Izgleda da je Zoka pao u depru. U Taču kažu da jede sve manje

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Izgleda da je Zoka pao u depru. U Taču kažu da jede sve manje
25.07.2020.
u 10:36
Umjesto da obuče Franjinu bijelu maršalsku uniformu, stavi fino lentu i na konju s Trenkovim pandurima dojaše pred Sabor, on i Kotroman će cijelu svečanost gledati na dalekovidnici. Za to vrijeme vjerni narod drhti čekajući njegov slijedeći potez
Pogledaj originalni članak

SUBOTA, 18.7.

Genijalan potez turskog sultana Erdogana, oduševio je cijelu Europu. Poznato je da u Istanbulu muku muče s mjestima za molitvu, jednostavno nema dovoljno džamija, pa je dobri sultan narodu otvorio vrata Aje Sofije, jednog od najvećih simbola kršćanstva. Aja Sofija, bila je u povijesti i crkava i džamija, a 1934. pretvorena je u muzej. Možda dobri sultan misli da će ovako brže u Europsku uniju?

NEDJELJA, 19.7.

Kakva divna vijest iz MOO-a za hrvatski sport! Naša KGK je primljena u MOO. Kruna je to njene sportske karijere u kojoj se posvetila malim sportovima, poput donedavno malo poznate discipline utrčavanja u mušku nogometnu svlačionicu, Očekuje se da će taj sport, koju je naša Koli maestralno demonstrirala za vijeme SP-a u Rusiji, uskoro postati olimpijska disciplina.

PONEDJELJAK, 20.7.

Izgleda da je Zoka pao u depru. U Taču kažu da jede sve manje, a sada ne uopće izaći s Pantovčaka, čak ni na konstituirajuću sjednicu Sabora, koju je sam sazvao. Umjesto da obuče Franjinu bijelu maršalsku uniformu, stavi fino lentu i na konju s Trenkovim pandurima dojaše pred Sabor, on i Kotroman će cijelu svečanost gledati na dalekovidnici. Za to vrijeme vjerni narod drhti čekajući njegov slijedeći potez.

UTORAK, 21.7.

Radnici i kooperanti dušmanske tvornice Meggle koja nam pobježe u Bihać i Kragujevac, što je slavonske krave bacilo u još žešću depru od Zokine, spašeni su! Država je odlučila pomoći. Dobro, u privatizaciji je srtradalo na stotine tisuća radnih mjesta, ali sada je zbilja dosta. Ove radnike i ove krave ne damo! Lijepo je to slobodno tržište koje navodno sve samo regulira, ali krave se neće pomusti same.

SRIJEDA, 22.7.

Blokiran aerodrom dr. Franje Tuđmana! Antiterorističke jedinice izašle su na teren, jer je dojavljeno da će jedan putnik očito eksplodirati. Na kraju se sve dobro završilo. Naime, jedan strani turist, našao se u blizini Vladinog zrakoplova kada se Plenki, pun k'o brod, vratio iz Bruxellesa i zamalo na pisti eksplodirao od sreće. Kako i ne bi kada se vratio s 22 milijarde eura pomoći, koje ćemo trošiti u idućih sedam godina.

ČETVRTAK, 23.7.

Trebao je to biti samo još jedan mirni prosvjed, ali se otelo kontroli. Na vijest da Branko Uvodić ide u mirovinu, narod se počeo okupljati od ranog jutra. Već oko podne, prve su bake preskočile ogradu i krenule u juriši ka zgradi uprave što je redarstvene snage uhvatilo na spavanju. Prosvjednici traže nastavak serijala “Lijepom našom” i da ga Uvodić vodi dok u njemu živo srce bije. U tijeku su pregovori.

PETAK, 24.7.

Pavle Kalinić i Milan Bandić, prijavili su policiji koaliciju Možemo, tvrdeći a oni stoje iza nevremena, koje je pogodilo metropolu i dovelo do izlijevanja rijeke Ilice, u centru Zagreba. Dvojac tvrdi da su Tomašević, Benčić, Rada i crvena Kata najprije profitirali za potresu, a sada su dozvali poplavu samo da Milanu pokvare šanse na lokalnim izborima. Kao da Zagrepčani mogu zaboraviti sva njegova dobročinstva.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 65

Avatar Ninja1
Ninja1
11:12 25.07.2020.

Hehehe... baš zbog ovakvih WC papir članaka ste tek sedmi najčitaniji portal u Hrvatskoj i trenutno djelite otkaze novinarima i režete plaće urednicima.

Avatar Asterix
Asterix
11:31 25.07.2020.

Ako ovo nije za Pulitzera onda ne znam što je.

CO
COKTA
11:02 25.07.2020.

Koji KURAC od članaka...samo nešto da se napiše..!!