Lokalni izbori

Izborna emisija Nove TV najgledaniji program dana

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
22.05.2017.
u 16:01
Specijalna emisija Nove TV Izbori 2017 koju su vodili Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović jučer je bila i najgledaniji program na svim nacionalnim televizijama
Pogledaj originalni članak

Nova TV je tijekom jučerašnjeg izbornog dana bila prvi izbor gledatelja koji su novosti vezane za lokalne izbore pratili u njezinim informativnim emisijama, piropćili su iz Nove TV.

Specijalna emisija Nove TV Izbori 2017 koju su vodili Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović, jučer je bila i najgledaniji program na svim nacionalnim televizijama koju je gledalo 546 tisuća gledatelja. 

Najgledanija središnja informativna emisija bila je Dnevnik Nove TV s 35% udjela u gledanosti, odnosno 450 tisuća gledatelja, a što se tiče Vijesti, najgledanije su bile one na Novoj TV u 17 sati s ostvarenih 33% udjela u gledanosti.


Uvid u realizaciju najgledanijeg izbornog programa te atmosferu u redakciji Nova TV korisnici Instagrama pratili su putem popularnih Instagram storiesa koji su ostvarili više od 25.000 pregleda.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LO
lovsky
16:55 22.05.2017.

samo hrt 1 i hrt4, nova tv lažni sjaj

WE
weAreCro
21:54 22.05.2017.

Od domacih televizija samo neki od hrt-ovih programa ako je kakav dokumetarac by. Đelo ovo sve drugo je zutilo i zatupljivanje naroda.