FONTANE I JAPANAC

'Auuu koliko je ovo loše': Bandićev promo spot zaradio je puno kritika građana

Foto: Screenshot
bandić spot
19.08.2016.
u 11:39
Spot je objavljen na YouTubeu i do sada je skupio nešto manje od 12 tisuća pregleda, ali i jako puno negativnih komentara
Pogledaj originalni članak

Kandidat za premijera i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić objavio je prvu promosnimku kojom će pokušati dohvatiti koji glas.

Glavni akter snimke je japanski turist koji zadovoljno fotografira dijelove Zagreba, a u fokusu su fontane kojima se gradonačelnik hvali. Pred kraj snimke turist dolazi do fontana u Ulici Hrvatske bratske zajednice gdje ga dočekuje Milan koji je malo prije susreta s njim razgovarao s radnicima.

Milan se dolaskom do Japanca naklonio i za kraj ispalio: – Radim više i od Japanaca!

Spot je objavljen na YouTubeu i do sada je skupio nešto manje od 12 tisuća pregleda, ali i jako puno negativnih komentara.

"Ovo je očajno, mi moramo pod hitno promijeniti gradonačelnika", "Da nije žalosno, bilo bi smiješno", "Auuuu, koliko je ovo loše..." – samo su neki od negativnih komentara na YouTubeu.

Pogledajte spot i napišite nam kako vam se sviđa.

>> Bandić u premijerskoj utrci: Znam i konje potkivati. Nisam to dugo radio, ali bit ću nježan

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 58

CR
CROLINDA
12:17 19.08.2016.

Bandiću gdje ti je Titin bedž je li ti ostao u crkvi na klupi

CR
CROLINDA
12:30 19.08.2016.

nelustrirani jugonostalgičar

CR
CROLINDA
12:20 19.08.2016.

šta je Večernji puca i vas jugonostalgija i žal za tamnicom hrvatskog naroda i za Titom ko i Milana i Sandru Perković pa brišete komentare u kojima se samo konstatira nešto bjelodano i općepoznato i općeprepoznato