RAZBOJNIŠTVO

Iz zlatarne ukrao nakit vrijedan 100.000 kuna

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
zlatarna
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
zlatarna
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
zlatarna
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
zlatarna
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
zlatarna
30.07.2014.
u 10:52
Policija traga za muškarcem obučenim u tamni donji i gornji dio trenirke sa kapuljačom prekrivenom preko šilt kape
Pogledaj originalni članak

Jučer u poslijepodnevnim satima opljačkana je zlatarna u Draškovićevoj ulici u strogom centru Varaždina, preko puta Crkve sv. Nikole. Nepoznati počinitelj je iz zlatarne ukrao nakit vrijedan 100.000 kuna, a u trenutku krađe u zlatarni je bila 26-godišnja djelatnica.

Nakon razbojništva djelatnica je bila u šoku i pružena joj je liječnička pomoć, ali utvrđeno je da u događaju nije ozlijeđena.

- Počinitelj bi prema opisu bio muškarac starosti oko 30 godina, obučen u tamni donji i gornji dio trenirke sa kapuljačom prekrivenom preko šilt kape. Za počiniteljem policija intenzivno traga, te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Varaždinu – izvijestili su jutros iz PU varaždinske.

>>Opljačkana zlatarna u centru Varaždina

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ŽU
žuna
16:46 31.07.2014.

vidi čovjek da vlast krade, zašto ne bi i pojedinac