zahtjev saboru

Iz UN-a zatražili da Hrvatska pošalje dva časnika u Siriju

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Iz UN-a zatražili da Hrvatska pošalje dva časnika u Siriju
25.04.2012.
u 19:19
Sirijci će biti sretni budu li Hrvati sudjelovali u misiji, rekao je glavni tajnik i glasnogovornik sirijskog nacionalnog vijeća George Sabra za 24sata TV
Pogledaj originalni članak

Hrvatska je iz ureda glavnog tajnika UN-a primila zahtjev za sudjelovanje dvojice hrvatskih časnika u mirovnoj misiji u Siriji, doznaju 24sata.

Ministar obrane Ante Kotromanović uputit će zahtjev u Sabor koji bi, prema pisanju portala, trebao potvrditi odlazak vojnika u Siriju. Savjetnik predsjednika Josipovića rekao je da je Hrvatska odgovorna članica UN-a i da će sukladno tome i postupati.

Glavni tajnik i glasnogovornik sirijskog nacionalnog vijeća George Sabra za 24sata TV rekao je da misli da će svi Sirijci biti sretni ako Hrvati budu sudjelovali u misiji Kofija Annana. Hrvate smatra prijateljima sirijskog naroda i njihove revolucije te smatra da će svoj posao obaviti pošteno.

Što se tiče odluke da se u zemlju zabrani ulazak vojnicima iz kruga zemalja prijatelja, rekao je da se sirijski režim boji takvih odluka i promatrača koji sirijskom narodu dolaze prijateljski.

– Razumljivo je da sirijski režim još pokušava prikriti činjenice, još uvijek pokušavaju silom odgovoriti na ono što se događa u zemlji – rekao je Sabra.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

MO
modovisisajteMaraschino
19:45 25.04.2012.

Čačić i Linić neka odu... i neka ih zadrže...

RO
rowokopach
21:25 25.04.2012.

rezolutno ne, hvala. lol.

OB
-obrisani-
20:15 25.04.2012.

nek posalju cacica(mirka) i linica(slavka)