nitko nije siguran

Iz kuće bivšeg predsjednika Sabora lopov odnio – tlakomjer

Foto: VL
Zlatko Tomčić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
tomčić (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
tomčić (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
tomčić (1)
05.04.2010.
u 11:16
Kći bivšeg predsjednika Sabora HSS-ovca spriječila je haračenje lopova po njihovoj obiteljskoj kući u ulici Čret u ponedjeljak oko 3.30 sati.
Pogledaj originalni članak

ZAGREB – Kći bivšeg predsjednika Sabora HSS-ovca Zlatka Tomčića (65) spriječila je haračenje lopova po njihovoj obiteljskoj kući u ulici Čret u ponedjeljak oko 3.30 sati.

Probudila ju je buka iz suterena, a tek su ujutro shvatili da im je u kući bio lopov. Nije stigao ništa vrijedno odnijeti.

Kada je čula buku, Tomčićeva je kći probudila oca. Upalili su svjetla, što je vjerojatno preplašilo lopova. Nisu primijetili ništa neobično i vratili su se spavati. Tek su ujutro vidjeli da su obijena vrata terase.

Lopov je uspio uzeti torbicu u kojoj je bio tlakomjer, misleći vjerojatno da je u njoj nešto vrijedno. U dvorištu je odbacio i tlakomjer i torbicu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
11:46 05.04.2010.

he,he,he tlakomjer he,he a dokumentacija? pozdrav vaš zmijicamala

BO
bonsai
11:57 05.04.2010.

da nije tražio tajnu dokumentaciju o primanju mita za vatrogasna vozila ??

OB
-obrisani-
14:17 05.04.2010.

\"Gospodin\" Tomčić je bio direktor u Novogradnji, jednom od najvećih poduzeća u stanogradnji u Hrvatskoj. Kad je kriminal dospio u javnost, dokumentacija se je iznosila po noći u vrećama za smeće. Jedan od direktora je počino samoubojstvo ili \"samoubojstvo\". Toliko o \"gospodinu\" Tomčiću iz trećejanuarske diktature. pozdrav vaš zmijicamala