Iz gorućeg stana majka izvela bebu i trogodišnju kćer

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Iz gorućeg stana majka izvela bebu i trogodišnju kćer
10.02.2010.
u 15:31
Vlasnica stana V. S. kuhala je ručak na plinskom štednjaku. U jednom trenutku zapalila se tava s uljem. Plamen se proširio na kuhinjske elemente. Upomoć je priskočio V. T. (62), susjed iz zgrade.
Pogledaj originalni članak

U stanu u Ulici dr. Jurja Dobrile u Velikoj Gorici u utorak u 15.45 buknuo je požar dok su se u njemu nalazile V. S. (26) i njezine dvije kćeri.

Vlasnica stana V. S. kuhala je ručak na plinskom štednjaku. U jednom trenutku zapalila se tava s uljem, koju V. S. nije pokušala ugasiti nego je svoju tek rođenu bebu i trogodišnju kćer odmah izvela iz stana. Plamen se proširio na kuhinjske elemente. Upomoć je priskočio V. T. (62), susjed iz zgrade, koji je u stan ušao s protupožarnim aparatom, ali plamen su uspjeli ugasiti tek vatrogasci.

Nasreću, u požaru nitko nije ozlijeđen, a materijalna je šteta oko 10.000 kuna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.