BOLNA NEZGODA

Ivo Stier kosio travu pa si odsjekao nožni palac

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
07.04.2014.
u 12:07
Stier je odmah hospitaliziran, a plastični kirurg Zoran Veir na KBC Rebru jučer ga je oko 17 sati operirao
Pogledaj originalni članak

Davor Ivo Stier, HDZ-ov europarlamentarac i ponovni kandidat za tu funkciju, jučer si je, očito nepažljivo rukujući vrtnom kosilicom za travu, odsjekao palac na desnoj nozi.

Stier je odmah hospitaliziran, a plastični kirurg Zoran Veir na KBC Rebro jučer ga je oko 17 sati operirao. Kirurg mu je palac, kako doznajemo, prišio te rekonstruirao krvne žile i kosti.

Stier se dobro oporavlja, ali predstoji mu barem mjesec dana rehabilitacije. To znači da će Stier propustiti, odnosno neće moći aktivno sudjelovati u kampanji za izbore za europski parlament koji se održavaju 25. svibnja.

 

>> Stier: Smanjivanje kriterija nije rješenje za zemlje jugoistočne Europe

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

Avatar jutarnj list
jutarnj list
12:26 07.04.2014.

Želim ti što brži oporavak!

DU
Deleted user
12:34 07.04.2014.

Što brži oporavak g Stier

Avatar Nick2k
Nick2k
13:04 07.04.2014.

Za jednog hadezeovca vise nego korektan lik. Takvih treba vise u nasoj provinciji!