Uhvaćen u šetnji

VIDEO Todorić pokazao zavidnu formu: Evo kako bježi pred kamerom HRT-a

Foto: screenshot HRT
Ivica Todorić
Foto: Reuters/Pixsell
ivica todorić
Foto: Reuters/Pixsell
ivica todorić
Foto: Reuters/Pixsell
ivica todorić
Foto: AFP
ivica todorić
Foto: Reuters/Pixsell
ivica todorić
08.11.2017.
u 19:50
Ivica Todorić jučer je bio vrlo susretljiv prema novinarima, no danas ih je izbjegavao u širokom luku
Pogledaj originalni članak

Iako je Ivica Todorić nakon jučerašnjeg uhićenja u Londonu i puštanja na slobodu uz jamčevinu bio vrlo susretljiv prema novinarima, danas je situacija ipak drugačija.

Nakon što je novinarima koji su ga posjetili na londonskoj adresi otvorio vrata i kratko rekao da se osjeća super te ih vrlo brzo i zatvorio, kasnije je bježao od novinara koji su ga uhvatili u šetnji gradom.

Bježeći od kamera televizijskih kuća, Todorić je pokazao zavidnu formu, a kako je to izgledalo možete pogledati u prilogu koji je na svojim društvenim mrežama objavio HRT.

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 74

DU
Deleted user
21:12 08.11.2017.

Sudeci po ovome sto sam video-tesko cete ga uhvatiti.Nasi "biznismeni" u Srbiji su mnogo,mnogo sporiji od gos. Todorica.Pa ih opet nismo uspeli uhvatiti.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
20:27 08.11.2017.

Ivica Trotter

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:36 08.11.2017.

Ne okreći se sine, samo bježi dok te noge nose, i tata je bježo sine.