Vučićeva ponuda

Ivica Dačić novi ministar vanjskih poslova Srbije?

Foto: Tomislav Krasnec/PIXSELL
Ivica Dačić novi ministar vanjskih poslova Srbije?
12.04.2014.
u 13:35
Dačić bi, navodno, želio neko "veće" ministarstvo, ali, kako sada stvari stoje, najvjerojatnije će ipak voditi vanjske poslove
Pogledaj originalni članak

Beogradska Politika doznaje kako je mandatar nove srpske vlade, Aleksandar Vučić ponudio aktualnom premijeru tehničke vlade Ivici Dačiću mjesto u Ministarstvu vanjskih poslova, a nagađa se da bi to moglo biti mjesto šefa srpske diplomacije.

Dačić bi, navodno, želio neko "veće" ministarstvo, ali, kako sada stvari stoje, najvjerojatnije će ipak voditi vanjske poslove, piše Politika. Ivan Mrkić, dosadašnji ministar vanjskih poslova koji je bio savjetnik Dobrice Ćosića i čovjek od povjerenja Slobodana Miloševića na Cipru gdje je deponirao novac, neće kao karijerni diplomat na neko veleposlaničko mjesto već će, kako nagađaju mediji u Srbiji, prijeći u Ured srpskog predsjednika Tomislava Nikolića.

>>O srpskoj tužbi već je sve rekao Ivica Dačić

>>Dačić: Da nam Albanija ne bude zapad

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar RoSSerb
RoSSerb
13:45 12.04.2014.

A ha haaaaaaaaaaa....Evo našeg Ivice.... Ivica Dačić medeni kolačić.. ah kako to blaženo anđeoski zvuči :) LOL Naime, pokazalo se da taj kolačić jako jako al jako dobro zna da licka anus svima .To tako perfektno radi da se ni braća Rusi ni Amerikanci nikad nisu požalili. Uvek svi hoće s Dačićem sve do karaja naptraviti . A Ketrin Ešton ona posebno uživa dok konzumira ovaj srpski kolačić...prosto joj se toliko osladio , da ne može naći zamenu za neki drugi keksić...veli samo Ivica i niko više.. a ha haaaaaaaaaaa...i eto konačno će dobiti NOBELOVU NAGRADU ZA MIR u novom mandatu! Svi će požeiti milom i dragom Ivici da je uruče... ! A kako i neće tako lepo niko ne zna da liže ..

BE
berija
14:30 12.04.2014.

Odlično, Dražini četnici predsjednici države i Vlade, ljotićevac ministar vanjskih poslova. Kod nas titoisti na vlasti. Hoće li se bar sjetiti Užičke republike i kolubarskih partizana koje su pobili četnici, kad već tvrde da je rat devedesetih bio dogovoren

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
22:51 12.04.2014.

yes SPS