NOMEN EST OMEN

Čehok odbjeglim HNS-ovcima: 'Halo, kradete ime prije nego ste počeli!'

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Čehok odbjeglim HNS-ovcima: 'Halo, kradete ime prije nego ste počeli!'
06.07.2017.
u 09:55
Pod imenom GLAS je Čehok prije nekoliko mjeseci krenuo u kampanju za varaždinskog gradonačelnika i Gradsko vijeće
Pogledaj originalni članak

"Halo, HNS, kradete ime prije nego ste počeli! GLAS je ime neovisne građanske inicijative koja je pobijedila na izborima u Varaždinu! Hvala na reklami.", napisao je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok na Facebooku, reagirajući na vijest da odbjegli HNS-ovci osnivaju stranku koju planiraju nazvati GLAS.

Pod tim je imenom Čehok prije nekoliko mjeseci krenuo u kampanju za varaždinskog gradonačelnika i Gradsko vijeće. I pobijedio. GLAS je akronim za "Građani aktivno lokalno surađuju", pojasnio je na predstavljanju svoje nezavisne liste u travnju. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
ObrenM
10:13 06.07.2017.

Cehok prica o kradji-svasta.

DH
dalibor.hren
11:22 06.07.2017.

Halo, Čehok, ovdje Remetinec!

ME
Meter
12:35 06.07.2017.

Bolje čkomi