DORH U ČAKOVCU

Istraga nad 47-godišnjakom: Policajca gađao nožem i uhvatio ga za vrat

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Istraga nad 47-godišnjakom: Policajca gađao nožem i uhvatio ga za vrat
27.12.2021.
u 20:24
Nasrnuo je na policijskog službenika, uhvatio ga za vrat i nekoliko ga puta udario u glavu, nanijevši mu ozljede, navode u DORH-u
Pogledaj originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 47-godišnjaka zbog napada na službenu osobu.

On je 13. rujna 2021. u Čakovcu prilikom postupanja policijskih službenika i medicinskog osoblja Hitne pomoći zamahnuo nožem prema policajcu i udario u zaštitni štit, a potom je prema njemu bacio nož koji se odbio od štita.

Uz to, nasrnuo je na policijskog službenika, uhvatio ga za vrat i nekoliko ga puta udario u glavu, nanijevši mu ozljede, navode u DORH-u. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BF
bf23
08:44 28.12.2021.

Pa zašto ga policajac nije ustrijelio?