Tragedija u Istri

Vozilo sletjelo u provaliju, jedna osoba poginula

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Vozilo sletjelo u provaliju, jedna osoba poginula
16.10.2017.
u 17:52
Vozač osobnog vozila citroen je smrtno stradao na mjestu nesreće, a dvije ženske osobe koje su bile u vozilu ozlijeđene su
Pogledaj originalni članak

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u slijetanju vozila u provaliju nedaleko ceste Pazin-Boljunsko polje, kod skretanja za mjesto Rakanati, izvijestila je u ponedjeljak poslijepodne Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila oko 12,35 sati kada je vozač osobnog automobila citroen riječke registracije, nakon što mu se motor vozila ugasio, izgubio nadzor, a vozilo je u nekontroliranom kretanju sletilo niz padinu duboku oko tri metra. 

Vozač osobnog vozila citroen je smrtno stradao na mjestu nesreće, a dvije ženske osobe koje su bile u vozilu ozlijeđene su i prevezene u riječki Klinički bolnički centar (KBC).

U tijeku je očevid, a uz policije na mjesto nesreće su izašli i vatrogasci te nadležni državni odvjetnik.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.