VEČERNJI LIST

Isprika Dragi Pilselu

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Isprika Dragi Pilselu
15.02.2018.
u 09:40
Kako je zaključak dr. Letice pogrešan, ovim se putem ispričavamo kolegi Pilselu na nenamjernoj pogreški.
Pogledaj originalni članak

U članku o tzv. novom ateizmu u Hrvatskoj koji je Večernji list objavio 7. veljače pod naslovom “Bogu ne pakovati! Hrvatski jahači nove ateističke apokalipse”, autor dr. Slaven Letica nazvao je novinara i teologa Dragu Pilsela “nevjernikom”.

Takav zaključak izveo je iz činjenice da je Pilsel uredio knjigu “U što vjerujemo mi koji u Boga ne vjerujemo?”, u kojoj je sabrao 33 eseja javnih osoba o vlastitoj nevjeri. Kako je zaključak dr. Letice pogrešan, ovim se putem ispričavamo kolegi Pilselu na nenamjernoj pogreški.     

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar Feniks
Feniks
10:03 15.02.2018.

Ono što sada radi Pilsel mogu samo nevjernici!

SO
Somelier
09:57 15.02.2018.

Ne razumijem zbog čega isprika. Po čemu je on vjernik ako postavlja pitanje;"u šta vjerujemo mi koji ne vjerujemo".

AR
Artukovic
12:08 15.02.2018.

Isprika se odnosi na to da on nije nevjernik.On vjeruje da se Jugoslavija moze vratiti,vjeruje u savez komunista,vjeruje da je Hrvatska izvala agresiju na Srbiju.Velik je on vjernik.