Napetosti

Ispred kafića u Uzdolju osvanuo transparent: 'Milorade, to se ne zaboravlja'

Foto: Facebook
Ispred kafića u Uzdolju osvanuo transparent: 'Milorade, to se ne zaboravlja'
02.09.2019.
u 15:19
Pretpostavlja se kako je riječ o Bad Blue Boysima koji su išli u Split na derbi s Hajdukom.
Pogledaj originalni članak

Milorade, to se ne zaboravlja! Poruka je na transparentu kojeg je skupina mladića razvukla ispred kafića u Uzdolju u kojem su prije dva tjedna huligani pretukli goste srpske nacionalnosti u trenutku kad su gledali utakmicu Crvene zvezde.

Fotografija tog događaja kruži ovih dana društvenim mrežama, a pretpostavlja se kako je riječ o Bad Blue Boysima koji su išli u Split na derbi s Hajdukom. 

 

Uz taj imali su još dva transparenta s natpisima: 'BORIČEVAC – 11 staraca, 44 žene i djece, BOSANSKO GRAHOVO – 62 žrtve, BROTNJA – 37 žrtava, ŽUPA DRVAR – potpuno pobijena, KRNJEUŠA – 200 žrtava, KULEN VAKUF – 900 žrtava' i 'Pijetet sa žrtvama uvijek je u nama; ubojstva djece, žena i starijih bez imalo srama'.

Marica Kosor glasnogovornica PU Šibensko-kninske nam je nakon objave informacije o transparentima BBB-a ispred kafića Petko u Uzdolju rekla kako šibenskoj policiji nije prijavljen niti jedan novi incident odnosno kažnjivo djelo. - Nakon događanja u Uzdolju policijske patrole su češće na tom području, no nije istina da čuvamo objekt - rekla nam je Marica Kosor glasnogovornica PU Šibensko-kninske i dodala kako nakon prošlotjednih uhićenja četiri pripadnika Torcide osumnjičenih za napad na građane srpske nacionalnosti, goste kafića u Uzdolju nije bilo novih uhićenja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 180

RO
RođenuZagrebu
06:49 03.09.2019.

BBB čestitam braćo.

DU
Deleted user
15:39 02.09.2019.

natpis je rasistički... trebali su na ćirilici .. 😁

AU
Aurelije.
07:19 03.09.2019.

Za Hrvatsku dao bi sve. BBB .