Iranske vlasti ograničile pristup internetu zbog prosvjeda studenata

Foto: Reuters/Farhad Rajabali/news.gooya.com
Iranske vlasti ograničile pristup internetu zbog prosvjeda studenata
07.12.2009.
u 08:48
Policija je upozorila da će spriječiti svako okupljanje studenata. Prosvjed, organiziran povodom nacionalnog dana studenata, podržala je i tamošnja oporba.
Pogledaj originalni članak

Uoči današnjih studentskih prosvjeda iranske vlasti ograničile su pristup internetu i upozorile novinare stranih medija da tri dana ostanu u svojim redakcijama, prenose agencije.

Policija je upozorila da će razbiti svako okupljanje studenata. Prosvjed, organiziran povodom nacionalnog dana studenata, podržala je i tamošnja oporba.

Ovo je drugi veliki prosvjed nakon spornih predsjedničkih izbora u lipnju na kojima je ponovno pobijedio Mahmud Ahmadinedžad.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

OB
-obrisani-
09:38 07.12.2009.

Ita kvazi drzava, ta prcija kamenodobnih mula i ajatola prijeti Svicarskoj \"posljedicama\"! Bravo Svicarska! Upozorili ste Europu, da je krajnje vrijeme, da se probudi! Islam – religija mira??? Ustanovitelj moderne sekularne turske drzave general Kemal Ataturk je davne 1924 tocno to zlo prepoznao i rekao: \"Islam, ta apsurdna religija jednog nemoralnog beduina je truli les koji truje nas zivot i koci nas napredak\" A danas voditelj turske Islamske partije g. Erdogan naglasava: \"Demokracija je samo vlak u koji smo uskocili dok ne dodjemo do cilja. Dzamije su nase kaserne, minareti nasi bajoneti i vjernici nasi vojnici.\" Cime se ovom zlu suprostaviti? Nasa demokracija je tako postavljena da jacim napadima tesko odoljeti moze! Referendumom Svicarci su rekli NE Erdoganovim bajonetima ...

OB
-obrisani-
10:07 07.12.2009.

Hrvatske vrijednosti danas se brane u Afganistanu,reče ovih dana jedan predsjednički kandidat.Hrvatske vrijednosti su kao što znamo zaštita tajkuna,život na dug,penzija kao ideal svakog dvadestogodišnjaka,pravda za bogate. Zato se šalje hrvatska sirotinja u Afganistan.Zašte ne sutra i u Iran? Ili bilo gdje drugdje kamo nas uputi NATO/Obama? Podržavam svaki studentski bunt.Ne proizvodi štetu,a može protresti temelje svakog društva. Kinezi su svoje studente pobili na Tianmenu,Hrvati su svoje poslali u Lepoglavu sedamdesetih. Ali nevina krv,prolivena za ideale,mijenja svijet tek godinama iza. Svejedno se grozim moralizatora koji ograničavaju slobode svojih građana,ukidaju im ljudska i građanska prava,a drugima bi određivali kako će živjeti. Ovaj bunt je unutrašnja Iranska stvar,držim fige studentima.

VE
veles
16:50 07.12.2009.

@mali cvrcak...pa to o naseljavanju evrope iz afrike nije točno...u vrijeme kad su ljudi počeli naseljavati Aziju, Evropa još nije bila pogodna za život, s obzirom da je velik dio bio pod ledom...Evropa je posljednji kontinent starog svijeta koji je naseljen ljudima, a prije evrope je naseljena čak i australija...to je dokazano na temelju genetike, ako te zanima, mogu čak i navesti izvor...i nije lijepo pisati o albancima kao o šiptarima, to je vrlo pogrdno