ponižavanje žrtve

iPadom snimio silovanje pa dobio dvostruko veću kaznu

Foto: Britanska policija
iPadom snimio silovanje pa dobio dvostruko veću kaznu
12.04.2013.
u 18:10
Hesham Khosravi (24) osuđen je na šest godina zatvora još u siječnju, a sada je početnoj kazni dodano još pet godina robije za ''snimateljske ekshibicije''
Pogledaj originalni članak

Mladiću koji je dva puta silovao ženu u Velikoj Britaniji sud je izrekao gotovo dvostruko veću kaznu jer je brutalni zločin snimio iPadom. Hesham Khosravi (24) osuđen je na šest godina zatvora još u siječnju, a sada je početnoj kazni dodano još pet godina robije za ''snimateljske ekshibicije'', javlja BBC.

Iranski migrant Khorsravi zločin je počinio prošle godine u jednom stanu na području Trafforda. Sutkinja je posvjedočila kako je pregledavanje dokaznog materijala, odnosno snimke silovanja bilo ''izrazito mučno''. – Mogu samo pretpostaviti kako se osjećala žrtva znajući da smo snimku morali prikazati na sudu – kazala je potvrdivši da je mladićeva okrutnost i šteta koju je počinio nemjerljiva.

No zakon ju je ''izmjerio'' kaznom zatvora od 11 godina, nakon čijeg odsluženja silovatelju prijeti izgon iz zemlje.

>>Uhićena trojica: Djevojka koju su seksualno zlostavljali se objesila

 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.