Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u sad-u

Uhićena trojica: Djevojka koju su seksualno zlostavljali se objesila

Facebook
Reuters/PIXSELL
12.04.2013.
u 15:38

Trojica 16-godišnjaka uhićeni su prošli četvrtak u Kaliforniji. Roditelji 15-godišnje Audrey Pott koja se objesila prošle jeseni, žele da se osumnjičenim tinejdžerima sudi kao odraslim osobama

Tri šesnaestogodišnjaka uhićena su u Sjevernoj Kaliforniji zbog optužbi da su seksualno zlostavljali 15-godišnju djevojku koja se prošle jeseni objesila osam dana nakon napada, prenosi Daily Mail. Glasnogovornica okruga Santa Clara objavila je da su tinejdžeri uhićeni prošlog četvrtka.

Odvjetnik obitelji žrtve Robert Allard kazao je da su učenici dijelili fotografije napada preko mobitela. Također je rekao da je žrtva navodnog napada Audrie Pott nedugo prije samoubojstva na Facebooku napisala da je njezin život uništen te da prolazi kroz svoj 'najgori dan ikad'.

Odvjetnik obitelji Pott ispričao je kako se Audrie u nesvjesnom stanju našla u sobi s nekoliko tinejdžera. - Činili su joj nezamislive stvari dok je bila u nesvijesti, kazao je Allard za NBC Bay Area.

Nešto više od tjedan dana nakon incidenta Audrie Pott si je oduzela život nakon što je saznala da su fotografije napada objavljene na internetu.

Djevojčini roditelji, koji su o navodnom seksualnom zlostavljanju saznali tek nakon njezinog samoubojstva žele da se osumnjičenim tinejdžerima sudi kao odraslim osobama.

>> Mamio djecu putem Facebooka pa ih spolno zlostavljao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije