BURAN VIKEND

Interventna policija imala pune ruke posla sa - zapljenom zvučnika

Foto: PU međimurska
Interventna policija imala pune ruke posla sa - zapljenom zvučnika
29.06.2020.
u 11:53
Policijski službenici Policijske postaje Čakovec i interventne jedinice u roku od nekoliko sati zbog narušavanja javnog reda i mira puštanjem glasne muzike oduzeli su šest zvučnika u romskim naseljima
Pogledaj originalni članak

Policija je u Međimurju prošlog vikenda imala pune ruke posla sa - zapljenom zvučnika.

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec i interventne jedinice u roku od nekoliko sati zbog narušavanja javnog reda i mira puštanjem glasne muzike oduzeli su šest zvučnika u romskim naseljima. U subotu između 22 i 23 sata u Paragu su na više lokacija javni red i mir puštanjem glasne muzike iz zvučnika pijani narušavali 39-godišnjakinja, 29-godišnjak i 24-godišnjak.

Iste večeri nešto poslije 23 sata u Kuršancu DJ-a je glumio i 25-godišnjak, a u nedjelju u 0.40 u Orehovici su cajke puštali 39-godišnjakinja i 28-godišnjak, također svi pijani. 

- Policijski službenici od svih okrivljenika oduzeli su zvučnike i zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv njih podnijet će se optužni prijedlozi prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu - kažu u PU međimurskoj. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AI
Ante III
15:38 29.06.2020.

Samo svirajte poslje izbora necete

AI
Ante III
15:36 29.06.2020.

Glasajte za Tina V medimurju moraju drugi na vlast

MA
marijaqwer
13:31 29.06.2020.

Umjesto njih zatvaraju zvučnike.