PRIJETI NESTAŠICA

INA nakon Vladine uredbe: Premium goriva prodajemo samo do isteka zaliha

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
INA nakon Vladine uredbe: Premium goriva prodajemo samo do isteka zaliha
15.10.2021.
u 17:37
Napominju kako je opskrba tržišta Ininim standardnim gorivima sigurna
Pogledaj originalni članak

Na benzinskim crpkama INA-e uskoro bi moglo doći do nestašice premium goriva koja se deklariraju kao kvalitetnija i bolja za održavanje motora, potvrdili su danas iz hrvatske naftne kompanije, reagirajući na Vladinu uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata.

"Obavještavamo kupce da će INA prodavati svoja premium Class Plus goriva (Eurodiesel Class Plus, Eurosuper 95 Class Plus, Eurosuper 100 Class Plus) do isteka zaliha. Naime, zbog odredbi propisanih Uredbom koje uzrokuju značajan negativan utjecaj na poslovanje kompanije, posebno u odnosu na premium goriva, INA neće biti u mogućnosti kontinuirano opskrbljivati maloprodajna mjesta premium gorivima.

Napominjemo kako je opskrba tržišta Ininim standardnim gorivima sigurna (Eurosuper 95, Eurodiesel, Eurodiesel plavi). U međuvremenu, INA nastavlja ispitivati daljnje posljedice na poslovanje i tržište koje Uredba Vlade nosi sa sobom", priopćili su.

VIDEO Izjava operativne direktorice Usluga kupcima i maloprodaje Zdravke Demeter Bubalo

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 57

LI
linkser2
17:47 15.10.2021.

i još dodatak... mislite da vam netko vjeruje da su ta skuplja, premium goriva, drugačija od standardnih, hehehe

LI
linkser2
17:45 15.10.2021.

Na sreću.. niste jedini, sada kada je "general", čitaj švercer,ratni profiter, prodao firmu, izbor je još veći...a ako svi postupe isto, Hrvatska je mala zemlja, tankajmo u Bosni, Madjarskoj, Sloveniji, Srbiji.... svugdje je jeftinije!!!

AD
admzaq
19:10 15.10.2021.

Sirotinja ni ne troši ta goriva .Doduše, po ovoj cijeni ne troši ni goriva za sirotinju. Ali dobro su to smislili naši političari. Nisu smanjili trošarine ni za lipu, ali očekuju od privatnika da rade i u minusu, ako bude potrebno. To je kako mali Perica, ovaj Plenky zamišlja ekonomiju.