KAŽNJENA SA 12.300 KUNA

Imala 2,19 promila, sjela za volan, pa sletjela s kolnika i udarila zid kuće

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Imala 2,19 promila, sjela za volan, pa sletjela s kolnika i udarila zid kuće
04.05.2021.
u 13:27
Privedena je u policiju i zadržana do otriježnjena nakon čega je prepraćena na nadležni sud gdje je kažnjena novčanom kaznom od 12.300 kuna.
Pogledaj originalni članak

Imala je čak 2,19 promila alkohola u krvi, no usprkos tome sjela je za volan te je skrivila nesreću. Pa će je ta pijana vožnja sada skupo stajati. Odnosno točnije 12.300 kuna.

Kako je priopćila zagrebačka policija, riječ je o 45-godišnjakinji koja je 2. svibnja upravljala osobnim automobilom zagrebačkih oznaka. Na raskrižju ulica Aleja Javora i Klenove ulice izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela s kolnika i naletjela vozilom na zid kuće. Kada ju je policija alkotestirala u sklopu očevida koji je obavljala, u krvi joj je izmjereno 2,19  promila.

Privedena je u policiju i zadržana do otriježnjena nakon čega je prepraćena na nadležni sud gdje je kažnjena novčanom kaznom od 12.300 kuna. Izrečena joj i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od jednog mjeseca.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar lasta mala
lasta mala
11:36 06.05.2021.

Ne bi ta meni više cestu vidjela.

EB
EBERT
15:08 04.05.2021.

Tako i treba. Dali ta osoba uopce svjesna svojeg nepromisljenog djela???