Slični scenariji

Ima li kraja krvavom nizu u Srbiji? U samo 48 sati obiteljsko nasilje u smrt odvelo četiri bračna para...

Foto: Ilustracija/Ivica Galović/PIXSELL
Ima li kraja krvavom nizu u Srbiji? U samo 48 sati obiteljsko nasilje u smrt odvelo četiri bračna para...
19.05.2015.
u 09:25
Horor se u ponedjeljak preselio u Čačak, gdje je ugledni poduzetnik pred sinom i u prisustvu rođaka usmrtio svoju suprugu na spavanju te potom izvršio samoubojstvo
Pogledaj originalni članak

Srbiju su u manje od 48 sati potresle četiri velike tragedije, a u svakoj je scenarij gotovo identičan. Obiteljsko je nasilje u smrt odvelo četiri bračna para, javlja B92.

Krvavi niz otvoren je u Lozoviku, gdje je muškarac na nogometnom terenu puškom usmrtio svoju suprugu, a potom i sebe. Više detalja nije poznato, jer je svega desetak minuta kasnije javljeno da je u dva sela u okolini Kanjiže počinjen pravi masakr.

R.Š. je dan posijle svadbe svog sina, u selu Orom ubio roditelje svoje snahe, da bi se potom vratio u Martonoš, gdje je oduzeo živote snahi, supruzi i njenim roditeljima.

R.Š. je pucao i na dalju rodbinu supruge svog sina, teško je ranio njenu tetu, poslije čega ga je njen suprug ubio.

Nakon serije informacija i navoda da je R.Š. u toku krvavog jutra bio privođen zbog nasilja u obitelji, ali veoma brzo i pušten, smijenjeni su policijski šefovi u Kanjiži i Senti, a i dalje se očekuju detalji koji bi trebalo pokazati zašto je nasilnik pušten na slobodu i je li se zločin mogao izbjeći.

Horor se u ponedjeljak preselio u Čačak, gdje je ugledni poduzetnik pred sinom  i u prisustvu rođaka usmrtio svoju suprugu na spavanju te potom izvršio samoubojstvo.

Javnost je dodatno uznemirila i objava informacije kako je u beogradskom hotelu Slavija stradao bračni par. Scenarij je i u ovom slučaju isti, suprug je usmrtio suprugu, a potom digao ruku na sebe.

>> Otac mladoženje ubio mladenku i njene roditelje

>> Oca mladoženje ubio je gost vjenčanja iz Francuske

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

JE
jelenka
13:28 19.05.2015.

iskustva imaju, pa ono sto su cinili po vukovaru i srebrenici, sada individuelno primenjuju i u srbiji, izgleda da im ne da krv mira

SN
SNV
10:03 19.05.2015.

Srbi su mnogo dobri domaćini,svi imaju PTSP od klanja po RH i BiH

KR
krigger
10:07 19.05.2015.

to je ok, nemaju vise koga sad budu sami sebe