BANDIĆ PRIJETI

'Ili će se povećati plaće učiteljima i nastavnicima za šest posto ili više neće biti ove Vlade'

Foto: Filip Kos/Pixsell
Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Milan Bandić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Milan Bandić
14.10.2019.
u 18:49
"Ne bih radio cirkus, a još manje šalu s onim što sam rekao...Ako mi kažete tri veća prioriteta od onih koje sam rekao, ja ću se skinuti gol na Jelačić placu. Dok to ne riješimo, sve drugo je pucanj u prazno", poručio je Bandić.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Stranke Solidarnosti i rada i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u ponedjeljak popodne kako će hrvatski puk svoje reći na izborima.

"Uzalud vam trud svirači. Ova zemlja je previše krvarila da bi foteljaši i podrepaši, ljudi koji lažu i petljaju, ucjenjivali hrvatski puk. Hrvatski puk će to reći na izborima", rekao je Bandić uoči sjednice predsjedništva Stranke solidarnosti i rada koja se u ponedjeljak popodne održava u Praškoj.

Na pitanje novinara može li sa sigurnošću reći da kontrolira sve saborske zastupnik svoje stranke, Bandić je odgovorio kako ne bi radio šalu s onim što je rekao.  

"Ne bih radio cirkus, a još manje šalu s onim što sam rekao...Ako mi kažete tri veća prioriteta od onih koje sam rekao, ja ću se skinuti gol na Jelačić placu. Dok to ne riješimo, sve drugo je pucanj u prazno", poručio je Bandić.

Tri prioriteta važna za Hrvatsku koja je iznio prijepodne na otvorenju stručnog skupa učitelja produženog boravka osnovnih škola u Zagrebu su: demografska obnova, znanje i obrazovanje te rad i zapošljavanje. Tad se pohvalio i da Zagreb ima pozitivnu demografsku sliku, najbolji obrazovni standard i najmanju stopu nezaposlenosti. 

Bandić je sa stručnog skupa poručio premijeru Andreju Plenkoviću - ili će se povećati plaće učiteljima i nastavnicima za šest posto ili više neće biti ove Vlade te da nitko u Klubu stranke Solidarnosti i rada neće dići ruku dok se to ne napravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar dr. Evil
dr. Evil
19:06 14.10.2019.

Nisi u zatvoru, razbojniče?

VA
Vagabundo
19:21 14.10.2019.

Što se tiče plaća prosvjetara, Vlada ju je u samo 3 godine podigla za 587 kuna (+11,49%) .

RI
riise
19:01 14.10.2019.

Gradonačelnik Bandić ima dobro srce, ali...Nitko nije protiv da se učiteljima i profesorima povećaju plaće, ali u skladu s mogućnostima...Sada možemo povećati za 4%...Daj Bože da sljedeće godine možemo i više...A imamo mi i još drugih prioroteta...Demografija, ispravno-prioritet broj 1! Pomoći djeci i roditeljima, mladim obiteljima, ženama, samohranim majkama i da ne nabrajam dalje...!