Objava na Facebooku

Drago Prgomet objavio da dolazi na sastanak MOST-a, oni ga demantirali: Sam je sebe pozvao

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Drago Prgomet objavio da dolazi na sastanak MOST-a, oni ga demantirali: Sam je sebe pozvao
21.11.2015.
u 15:03
Sutra ću sudjelovati na zajedničkom sastanku saborskih zastupnika s političke platforme Most, napisao je Prgomet
Pogledaj originalni članak

Iako je Drago Prgomet na svom Facebook profilu objavio kako će  sudjelovati na sutrašnjem sastanku MOST-a u Zagrebu, iz MOST-a su ga ubrzo demantirali.

 - Gospodin Drago Prgomet samoinicijativno je poslao poruke članovima Nacionalnog Vijeća i saborskim zastupnicima, te je sam sebe pozvao na sutrašnji sastanak Mosta nezavisnih lista. Međutim, on se svojim nedavnim postupcima koji su bili potpuno neusuglašeni s Nacionalnim vijećem Mosta nezavisnih lista sam isključio iz tog tijela te je slijedom toga donesena odluka da će se s gospodinom Prgometom razgovarati tek nakon završetka pregovora. Drago Prgomet nažalost nastavlja nametati svoje stavove i postupke ostalim članovima Mosta, ali bez obzira na to Nacionalno vijeće i saborski zastupnici držat će se svoje odluke da ga saslušaju isključivo nakon završetka pregovora, iako gospodin Prgomet trenutačno postupa isključivo u skladu sa svojim osobnim potrebama, a ne interesima Mosta, poručuju iz Mosta.

 - Na poziv kolega izabranih zastupnika sutra ću sudjelovati na zajedničkom sastanku saborskih zastupnika s političke platforme Most. Reforme te promjene političkih elita i njihovih načina upravljanja državom su prioriteti razgovora i temelj pregovora, napisao je prethodno Prgomet na svom Facebook profilu.

>> MOST odustao od klauzure na Plitvicama, pregovori gotovi do srijede

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 111

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:25 21.11.2015.

Predlažem dogovor: onaj tko nije nikada radio neki posao nema što tražiti u vladi. Državno gospodarstvo ne mogu voditi osobe koje nisu vodile niti kiosk za novine, a takve im nude u prvome planu. Pa dajte, upitajte kandidate za konkretno iskustvo u gospodarstvu, koje firme, koji poslovi, koji rezultati i gdje su te firme danas.

NE
Nepobjedivi
13:48 21.11.2015.

Jedino pravilo svih hrvatskih političara: sve za fotelju, fotelju ni za što.

Avatar Abcda
Abcda
12:50 21.11.2015.

Drago , sakrij se