Prosvjed

I virovitički prosvjednici zapalili su svijeće i pomolili se za Japan

Foto: Maja Šantoši/VLM
Protuvladin prosvjed (1)
Foto: Maja Šantoši/VLM
Protuvladin prosvjed (1)
Foto: Maja Šantoši/VLM
Protuvladin prosvjed (1)
19.03.2011.
u 16:25
Nosili su i transparente sa porukama „HDZ izdajnici, a ne spasitelji“, „U crno ste nas zavili"
Pogledaj originalni članak

Na protuvladinim prosvjedima u Virovitici sudjelovalo je šezdesetak Facebook prosvjednika koji su, prolazeći gradskim centrom uzvikivali „Jaco, odlazi“ i „Tko to pada? Vlada!“

Prosvjednici, nezadovoljni stanjem u državi, gradu Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji, velikim brojem nezaposlenih, nemogućnosti pronalaska posla i miješanjem politike u svaku granu društva, nosili su i transparente sa porukama „HDZ izdajnici, a ne spasitelji“, „U crno ste nas zavili“, „Go away day after yesterday“, „Think, it's not illegal yet“, „Dosta tiranije i pljačke HDZ-a“, „HDZ kriminalna organizacija“ i druge, a dvojica prosvjednika nosila su i plinske maske i transparente „Što to smrdi?“, aludirajući na stanje u državi.

Povorka je gradom pošla od gradskog sata, gdje se nalazi gradska uprava, nastavila korzom i stigla pred župnu crkvu sv. Roka, gdje su prosvjednici prestali sa zviždanjem i izvikivanjem te u tišini zapalili svijeće, odali počast i pomolili se za žrtve u Japanu. Nastavili su zatim put do zgrade županije te se gradskim centrom vratili do sata.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
17:05 19.03.2011.

u 15 gradova.....+..seljaci....+..ribari ...drugim riječima ,,,,,,,SVI.....prosveduju . protiv koga ???.............a ti se prave ludi...blesavi.....a ko su ONI.?....ZNA SE !!!!!!!

RO
roksi
19:08 20.03.2011.

Sta hoce ova rulja? Pa zar nemaju najboljeg zupana, sve je uradio za zupaniju, Roks samo naprijed, pardon Tole samo naprijed