Milanović opet uzvratio Plenkoviću:

'I tako pred svake izbore... zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo'

Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Predsjednik RH Zoran Milanović obišao je Sisak
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Predsjednik RH Zoran Milanović obišao je Sisak
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Predsjednik RH Zoran Milanović obišao je Sisak
08.05.2021.
u 20:48
Neradna nedjelja bila je tema pred parlamentarne izbore, neradna nedjelja je tema pred lokalne izbore, napisao je Milanović
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na svom Facebooku i osvrnuo se na izjavu premijera Andreja Plenkovića koji je danas komentirao Milanovićev stav oko najave zabrane rada nedjeljom. 

"Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi u izborne svrhe. Ranije danas kazao sam kako je priča o neradnoj nedjelji nešto što se koristi pred svake izbore i čime se manipulira. To je samo finta, kazao sam.

Onda je Plenković kasnije danas rekao kako se o neradnoj nedjelji razgovaralo i lani pred izbore. Citiram Plenkovića: “Što se tiče radne nedjelje, očito nije pratio ni prošlogodišnju kampanju za izbore za Sabor, to je bila jedna od ključnih poruka našeg programa".

Neradna nedjelja bila je tema pred parlamentarne izbore, neradna nedjelja je tema pred lokalne izbore. I tako pred svake izbore... zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo", napisao je Milanović.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 69

AC
accusator
21:11 08.05.2021.

Libo Zokija neka stvar.. njemu je svaki dan neradna nedjelja

Avatar mofo
mofo
21:14 08.05.2021.

Zoka onda kao nije u predizbornoj kampanji, a?

BR
Breoxs
21:25 08.05.2021.

HDZ će uvjerljivo dobi ove lokalne izbore!