OBRISALI FOTOGRAFIJU

Capakova pomoćnica smiruje situaciju: 'Kutija je bila prazna'

Foto: PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Stožer: U Hrvatskoj 56 novooboljelih od covid 19
Foto: HZJZ
Capak na kutiji
26.12.2020.
u 16:03
Nitko nije toliko neodgovoran da bi sjedio na tako osjetljivom cjepivu, rekla je Bubaš
Pogledaj originalni članak

Fotografija na kojoj Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ-a, sjedi na kutiji s cjepivom obrisana je sa službenih internetskih stranica nakon što je izazvala burne reakcije javnosti. 

"Gospodin Capak sjedio je na praznoj kutiji. Nitko nije toliko neodgovoran da bi sjedio na tako osjetljivom cjepivu koje je najvažnija stvar u državi", kazala je to pomoćnica ravnatelja HZJZ-a Marija Bubaš za Vijesti.hr

"Nije viđeno u ostalih 26 država EU da glavni epidemiolozi sjede na kutijama cjepiva. Jer se tako neće izleći nove doze", napisala je bivša premijerka Jadranka Kosor, dok je zastupnica Dalija Orešković poručila kako bi trebao biti smijenjen. Fotografija je izazvala i brojne druge reakcije korisnika društvenih mreža koji su se našalili s njome. 

VIDEO Plenković, Beroš i Capak o nacionalnom planu cijepljenja

Podsjetimo, Krunoslav Capak i koordinatori distribucije dočekali su danas u 6 sati ujutro prvih 9.750 doza cjepiva protiv koronavirusa tvrtke Pfizer-BioNTech. Cjepivo se mora skladištiti na temperaturi od -70 stupnjeva, a sutra, 27. prosinca, će krenuti u distribuciju po županijama. Prema riječima doc. Capaka, ovo je najvažniji događaj od početka pandemije.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

Avatar PatriaCro
PatriaCro
17:02 26.12.2020.

Ženo, daj ne kvari zabavu. Suze ljevičara su zabavne, svatko treba malo smijeha u životu, a oni su savršeni za to.

LU
Ludwik
16:25 26.12.2020.

"Hvala" onim imbecilima koji ne izlaze na izbore i time omogućuju partiji da na sve pozicije u državi zaposjedne šljam...

Avatar fredi
fredi
16:22 26.12.2020.

Prvo, da je kutija bila prazna, ne bi izdržala njegovu težinu. Drugo, uopće nije važno je li kutija prazna ili sadrži cjepiva. Ovakvo poziranje je totalno neprimjereno! Fuj!