Spriječiti hibridni rat

Humanitarna drama na poljsko-bjeloruskoj granici: Evo što Lukašenko želi napraviti s migrantima

Foto: BelTA
Humanitarna drama na poljsko-bjeloruskoj granici: Evo što Lukašenko želi napraviti s migrantima
16.11.2021.
u 12:43
Moramo pružiti humanitarnu pomoć tim ljudima i spriječiti bilo kakvu vrstu hibridnih napada na granicu Europske unije, rekao je predstavnik EU za vanjsku i sigurnosnu politiku Josep Borrell i dodao da mu se čini da se priljev migranata, koje Lukašenkov režim prebacuje s Bliskog istoka na granicu s Poljskom, polako “stavlja pod kontrolu”

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 11

DU
Deleted user
13:36 16.11.2021.

99% migranata na granici su Iracki Kurdi koji su stigli sa putovnicama i bjeloruskim turistickim vizama zrakoplovima. Cijela operacija je osmisljena od ruskih i bjeloruskih sluzbi zajedno sa PKK kutdskom radnickom partijom koja je stari saveznik Moskve a u sukobu je sa Barzanijem koji vlada kurdistanom. U Kurdistanu rata nema vec desetljecima. Slobodno googlajte Erbil Kurdistan 2021 i uvjerite se o stanju tamo.

ST
Startrack
13:14 16.11.2021.

Nedolaze nekakvi iracki kurdi sto nekakav komentator pise. Dolazi cjeli nebjeli svjet. Cjela Afrika, cjela jugoistocna i centralna azija. A cjela Juzna Amerika dolazi u USA. Svi hoce u nordijske rase.

JO
jorgen
20:48 16.11.2021.

Svi milijuni migranata koji su prešli preko nas na jugu Europe nisu hibridno ratovanje, prema euroatlantističkoj uvrnutoj logici?