Daljnji rast prepoznatljivosti

HTZ promovira hrvatski turizam na 16 ključnih tržišta

Foto: HTZ
HTZ promovira hrvatski turizam na 16 ključnih tržišta
Foto: HTZ
HTZ promovira hrvatski turizam na 16 ključnih tržišta
Foto: HTZ
HTZ promovira hrvatski turizam na 16 ključnih tržišta
27.01.2020.
u 12:23
Hrvatska turistička zajednica provodi prvu ovogodišnju brand kampanju koja će se u različitim vremenskim periodima, na 16 ključnih tržišta, provoditi sve do kraja srpnja.
Pogledaj originalni članak

Osnovni cilj brand kampanje je daljnji rast prepoznatljivosti Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije bogate ponude, zbog čega su u fokusu ove kampanje najprepoznatljiviji hrvatski turistički proizvodi poput sunca i mora, eno-gastronomije, aktivnog turizma, nautike i kulture.

Snaga hrvatskog turističkog brenda unazad nekoliko godina ostvaruje kontinuirani rast čime je naša zemlja sve prepoznatljivija kao raznolika i kvalitetna turistička destinacija. S ciljem zadržavanja pozitivnih trendova kreirali smo brand kampanju koja je pomno isplanirana jer prati preferencije svakog od 16 odabranih tržišta. Naš je cilj gostima ponuditi ono što traže, a da smo u tome i uspješni pokazuju preliminarni rezultati posljednjeg TOMAS istraživanja prema kojima raste stupanj njihova zadovoljstva većinom elemenata ponude, posebice gostoljubivošću domaćina, pješačkim i biciklističkim stazama, prezentacijom kulturne baštine, kvalitetom informacija u destinaciji, ali i raznolikošću manifestacija te gastronomskom ponudom“, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Foto: HTZ
HTZ promovira hrvatski turizam na 16 ključnih tržišta

Tržišta na kojima se provodi prva ovogodišnja brand kampanja su Njemačka, Austrija, Italija, Poljska, Češka, Velika Britanija, Mađarska, Francuska, Nizozemska, Švedska, Belgija, Norveška, Rusija, Ukrajina, Slovačka i Španjolska. Aktivnosti u sklopu kampanje provodit će se putem online i offline kanala, odnosno u sklopu televizijskih programa, tiskovina, kanala vanjskog i display oglašavanja, društvenih mreža Facebook, Instagram i Twitter te kanala na YouTubeu.

Dodajmo kako će Hrvatska turistička zajednica tijekom 2020. godine provoditi četiri glavne promotivne kampanje, odnosno dvije kampanje za promociju pred i posezone te dvije brand kampanje. Produkcija i provedba kampanja provodi se po tržištima prema definiranim medija planovima te smjernicama postojećeg krovnog komunikacijskog koncepta. Uz glavne kampanje Hrvatske turističke zajednice, u 2020. godini provodit će se i kampanje za promociju poslovnog i nautičkog turizma, adventa te kampanja namijenjena domaćem tržištu kojom se posebno želi potaknuti domaći turistički promet u razdobljima pred i posezone.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
HTZ
Pogledajte na vecernji.hr