prozivaju vladajuće

HSS: Kome će nakon povećanja PDV-a na hranu ostati za kruh?

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
HSS: Kome će nakon povećanja PDV-a na hranu ostati za kruh?
30.11.2012.
u 15:32
Umjesto da rade za ''običnog malog čovjeka'', njihov je jedini način za punjenje proračuna povećanje postojećih i uvođenje novih poreza, smatraju haesesovci koji su prije donošenja dodatnog poreza apelirali da se PDV na hranu smanji na 10%
Pogledaj originalni članak

Vlada RH i svi socijaldemokrati koji sjede u Saboru nemaju sluha za hrvatske građane, zaključio je HSS nakon što je Sabor potvrdio dodatno uvođenje PDV-a na kruh i mlijeko od 5%.

Umjesto da rade za ''običnog malog čovjeka'', njihov je jedini način za punjenje proračuna povećanje postojećih i uvođenje novih poreza, smatraju haesesovci koji ističu da su prije donošenja dodatnog poreza apelirali da se PDV na hranu smanji na 10%, no njihov prijedlog nije usvojen.

– Zna li Vlada da je ovim potezom uzela i zadnju koricu crnog kruha građanima iz usta? Tko je do sada imao za luksuzan život, imat će i dalje, a ostali pitanje hoće li uspjeti prehraniti sebe i svoju djecu – pitaju se članovi HSS-a.

>>Hrg: Vlast odlično prazni džepove građana i uništava selo

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

YO
yocko
17:46 30.11.2012.

E moj HSSovci kolikim ste vi ljudima uzeli kruh iz usta, pa nikom ništa,pogotovo iz gradske kase u KŽ, kad če to biti vračeno??

OB
-obrisani-
09:52 01.12.2012.

Svi vi spadate uz one koji oduzimaju aništa ne daju. Slabi su i neučinkoviti vaši uspjesi dosadašnji i sadašnji. Odabrali ste način kako doći u javnost, umjesto da ste o tome prije razmišljali kada ste podržavali i radili sve ono što su bivši ostvarivali. Zar nije bilo sirotinje, odbačenih, siromašnih, dok ste se vi bogatili. Što niste spriječavali privatizacije, kupnje za 1 kunu, ne dozvolili izlaske sa gladnim obiteljima bez zarađenih primanja! Sve što su ovi , kao i prethodnici, vi i ostali lagali , lagati će se i nadalje. Možda želite poslije smijene vi doći i nametnuti nove harače. Dotjerani ste za ovo poziranje, te vam sirotinja sigurno neće prići. Svi ste zaista isti. Borite se za svoja materijalna bogatstva, koja će te ostaviti jednoga dana i biti zaboravljeni kao vaši prethodnici. Uspijte u spriječavanju harača sa pametnim rješenjima, sa mogućnošću oduzimanja ratnim profiterima tijeko ovih 20 godina. Tada se nasmiješite fotoreporterima, koji će nešto pohvalno napisati. Do tada ne.