Pripreme za izbore

HSP AS poziva pravaše na ujedinjenje!

Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
HSP AS poziva pravaše na ujedinjenje!
01.09.2013.
u 15:39
Imamo potrebu za daljnjim pravaškim i domoljubnim okupljanjem kako bi svi zajedno smijenili s vlasti aktualnu, nesposobnu, antihrvatsku i antikršćansku vlast, poručuju iz HSP AS
Pogledaj originalni članak

Stranka HSP Ante Starčević pozvala je danas pravaše na ujedinjenje.

 - Ulazeći u ciklus priprema za predstojeće europarlamentarne, predsjedničke i parlamentarne izbore za 8. saziv Hrvatskog sabora imamo potrebu za daljnjim pravaškim i domoljubnim okupljanjem kako bi svi zajedno smijenili s vlasti aktualnu, nesposobnu, antihrvatsku i antikršćansku vlast, poručuju iz stranke te ističu svoju predsjednicu i europarlamentarku Ružu Tomašić kao primjero kako bi se trebali ponašati drugi pravaški čelnici.

Na sjednici Predsjedništva HSP AS u Zagrebu dana 31.08.2013. Tomašić je predložila Odbor HSP AS koji treba uputiti javni poziv svim pravaškim strankama, udrugama i istaknutim pojedincima na ujedinjenje.

Stranka je pozvala sve navedene da se odazovu pozivu na razgovor o ujedinjenju te najavili kako će ovih dana biti upućen i službeni poziv.

>> HSP AS: Premijer i Vlada guraju Hrvatsku u predstečajnu situaciju

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.