Ugovorene odore

Hrvatski policajac od cipela do kape u hrvatskim proizvodima

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Policija
Foto: Milan Ilić/VL
MUP
Foto: Milan Ilić/VL
MUP
24.01.2018.
u 20:57
Dva su jednogodišnja ugovora – za nabavku hlača, ljetnih i zimskih košulja te dvodijelnih kišnih kompleta – potpisana sa zajednicom ponuditelja Varteks PRO d.o.o.
Pogledaj originalni članak

Poslovna 2018. godina za hrvatsku tekstilnu industriju nije mogla bolje započeti, ali potpisivanje ovih ugovora i okvirnih sporazuma podjednako je važno i za Ministarstvo unutarnjih poslova i za hrvatsku tekstilnu industriju – kazao je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović koji je jučer s predstavnicima hrvatskih tvrtki potpisao na jednogodišnje i dvogodišnje razdoblje pet ugovora i tri okvirna sporazuma za nabavu osnovne policijske odore, vrijedne ukupno 112.599.468,75 kuna.

Dva su jednogodišnja ugovora – za nabavku hlača, ljetnih i zimskih košulja te dvodijelnih kišnih kompleta – potpisana sa zajednicom ponuditelja Varteks PRO d.o.o. koju čine Varteks, HEMCO, Konfeks i Krojostil, a po jedan s tvrtkama Jadran, KAP-KO i Galeb koje će policiji isporučiti ljetne i zimske čarape, vunene kape te majice dugih i kratkih rukava.

Foto: Milan Ilić/VL
MUP

Dvogodišnji okvirni sporazumi sklopljeni su za nabavku jakni sa zajednicom ponuditelja Varteks, Hemco, Splendor tekstil, Odjeća, Kroko proizvodnja i razvoj i Konfeks, za nabavku ljetnih gležnjača i zimskih visokih cipela sa zajednicom ponuditelja Jelen Professional, Borovo i Splendor tekstil, a za zimsko rublje sa zajednicom ponuditelja Galeb, Hemco i Odjeća.

– Ne želim da ikada više pitanje opremanja policajaca bude problem jer to ne smije biti problem. Ovim ugovorima postigli smo cilj, a to je da je hrvatski policajac od cipela do kape opremljen hrvatskim proizvodima – rekao je ministar Božinović.

Foto: Milan Ilić/VL
MUP

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
21:19 24.01.2018.

vunena kapa 73 kune???

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
21:17 24.01.2018.

A naslova... ja bi u zatvor onog ko oprema bilo koju državnu tvrtku a da nije iz HR !

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
21:18 24.01.2018.

Bilo jw i vrijeme!