potpisali ugovor

Hrvatska pošta i Novska zamijenili nekretnine, gradonačelnik otkrio za što će se koristiti zgrada iz 1905.

Foto: Danijel Prerad
Zamjena nekretnina u Novskoj
Foto: Danijel Prerad
Ivan Čulo i Marin Piletić
Foto: Danijel Prerad
Nekretnina na Trgu Luke Ilića Oriovčanina 9
13.11.2020.
u 13:58
Kako je vrijednost gradske nekretnine veća, Hrvatska pošta doplatit će iznos od 155.400 kuna
Pogledaj originalni članak

Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte, i gradonačelnik Novske Marin Piletić, potpisali su ugovor o zamjeni dviju nekretnina. Grad Novska time dobiva etažni dio nekretnine na Trgu Luke Ilića Oriovčanina 9, ukupne površine 181,26 m² i pripadajući dio zemljišta iza zgrade, a Hrvatska pošta u zamjenu dobiva poslovni prostor u prizemlju zgrade u Novskoj, Ulica kralja Tomislava 4, površine 189,36 m². Kako je vrijednost gradske nekretnine veća, Hrvatska pošta doplatit će iznos od 155.400 kuna

"Grad Novska će prostore na Trgu Luke Ilića Oriovčanina 9, inače zgradu pošte iz 1905. i zaštićeno pojedinačno kulturno dobro, obnoviti i urediti za potrebe Pučkoga otvorenog učilišta i Poduzetničkog inkubatora Sisačko-moslavačke županije PISMO. Time će se dodatno urediti još jedna vizura sa starih novljanskih razglednica, a djelatnici i korisnici Hrvatske pošte dobit će moderno uređen prostor na novoj adresi" - rekao je gradonačelnik Piletić.   

Poštanski ured će se uskoro sa stare lokacije preseliti u nove prostorije u Ulici kralja Tomislava 4. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.