MACRON STIŽE U ZAGREB

Hrvatska nabavom francuskih aviona Rafalea ne ugrožava partnerstvo sa SAD-om

Foto: Tomislav Krasnec/PIXSELL
Hrvatska nabavom francuskih aviona Rafalea ne ugrožava partnerstvo sa SAD-om
24.11.2021.
u 06:26
Predsjednik Zoran Milanović ima poruku - pozdravio je nabavu zrakoplova, ali ističe da je od strateškog značaja i nabava borbenog vozila pješaštva Bradley

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 16

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
08:54 24.11.2021.

Milanovic opet, opet, opet preko reda odlucuje sto i kako. Sada on odlucuje bez struke, bez komisije da se mora kupiti borbeno vozilo Bradley. Mozda je najbolje mozda i nije, to mora netko drugi odluciti a ne ovaj koji sa vojskom samo ima toliko veze da sa svojim pajdasem ide na djabnu klopu i smrkanje. U jednoj ozbiljnoj zemlji to nemoze biti dovoljno za donosenje tako vaznih odluka. Mouza u slucajnim zemljama ali to nismo unatoc rabotama ovoga naseg nenaspavanoga.

DU
Deleted user
07:43 24.11.2021.

Ne volim Plenkovica, ali Rafale je dobar izbor, jedan od najboljih aviona na svijetu po OK cijeni.

GO
goran2hr
12:00 24.11.2021.

Koje mi to crno partnerstvo imamo sa SAD-om? Gdje smo se mi to s njima pomogli? Naprave nam štetu gdje god stignu. Niti ovaj posao (Rafale) neće biti uvod u savezništvo i bratstvo sa Francuzima. Trebamo se kloniti mitova o "saveznicima", "prijateljima" i "partnerima". Da umjesto ugađanja strancima gledamo svoja posla i interes - bilo bi nam bolje. Za te novce i u ovim političkim okolnostima Rafale je najbolji izbor. Nadam se samo da naši pregovarači nisu ispregovarali neku "očerupanu" inačicu koja leti unatrag. Jer to je kao neka "tajna"?!