Izbori 2011.

Hrvatin Josipoviću predao službene rezultate izbora

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Hrvatin Josipoviću predao službene rezultate izbora
13.12.2011.
u 21:39
Josipović je dodao kako očekuje "da se izborno zakonodavstvo uskladi s realnošću te da se urede propisi o prebivalištu".
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Državnog izbornog povjerenstva (DIP) Branko Hrvatin uručio je večeras predsjedniku Ivi Josipoviću konačne službene rezultate parlamentarnih izbora. Josipović će u srijedu u 11 sati predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću dati mandat za sastavljanje nove Vlade.

- Iz izvješća je jasno da su izbori održani u demokratskom ozračju, i još jednom čestitam svim sudionicima, pobjednicima i onima koji to nisu. Sutra ću uručiti mandat izbornom pobjedniku i time ulazimo u razdoblje kada se nastavlja normalan politički život u Hrvatskoj - rekao je predsjednik Josipović  te dodao kako očekuje "da se izborno zakonodavstvo uskladi s realnošću, te da se urede propisi o prebivalištu".

- Očekujem da će Vlada i Sabor poduzeti taj važni korak, a zadovoljan sam što slabosti izbornog zakonodavstva nisu utjecale na kvalitetu izbora - nastavio je Josipović.

Zadovoljstvo provedbom izbora izrazio je i Branko Hrvatin, koji je naglasio kako su i misija OSS-a koja je promatrala ove izbore te međunarodni eksperti potvrdili kako su izbori prošli mirno i dostojanstveno.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

OB
-obrisani-
22:03 13.12.2011.

13.12.2011. u 21:58h mojavisost je napisao/la: ======================= Neka glavno da smo se otarasili HDZa. Još samo da ih u Ermetinec spremimo

MO
mojavisost
22:41 13.12.2011.

...odletit ce Yusipovic..imamo za njega aferu u ladici spremnu..uskoro stiže

MO
mojavisost
21:58 13.12.2011.

baš jadno djeluju ova dva *******