Sporna kampanja

Hrvatin: DIP nije mogao provjeriti račun Milana Bandića

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Hrvatin: DIP nije mogao provjeriti račun Milana Bandića
21.10.2014.
u 16:02
- Ne želim komentirati slučajeve u tijeku – kazao je Hrvatin.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik DIP-a Branko Hrvatin nije želio komentirati navode da je račun za predsjedničku kampanju Milana Bandića 2009. godine ugašen tek nekoliko godina kasnije.

- Ne želim komentirati slučajeve u tijeku – kazao je Hrvatin te kratko dodao tek da DIP nije imao zakonske mogućnosti da provjerava Bandićev račun.

Naime, mehanizme pomoću kojih može provjeriti stanje računa za kampanje DIP je dobio tek 2011. godine izmjenom Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe.

Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

>>Bandić čekao policiju - Od petka znao da će ga uhititi

>>'Bandić neće dati ostavku, a pozivam Jovanovića i Lesara da skinu imunitet da ih mogu tužiti'

>>Ne uspije li Cvitan, Bandić će biti vječni gradonačelnik

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.