SUTRA U VEČERNJEM

Hrvati su gladni i žedni emocija i zbližavanja

Naslovnica
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Doček Vatrenih na trgu
18.07.2018.
u 00:05
Euforija se ne stišava. Mala zemlja za velike snove i dalje sanja, a Dalićeva “vi niste normalni” upućena igračima prelila se na hrvatske ulice.
Pogledaj originalni članak

Ovo je bilo nešto što u Hrvatskoj nismo doživjeli do sada i barem tu kod nas na Ruđeru će potrajati, sasvim sigurno. Mi smo se vratili na posao, svi smo puni energije, napunili smo baterije i želimo lijepo, još ljepše raditi u našempodručju u kojem radimo - rekla je, u dahu, prof. dr. sc. Iva Tolić, uspješna doktorica molekularne biologije zaposlena na prestižnom Institutu Ruđera Boškovića, no to je uglavnom bilo sve što smo iz nje uspjeli iscijediti.

Tijekom razgovora na temu optimizma koji je u društvu zavladao nakon uspjeha nogometne reprezentacije, ugledna znanstvenica smijala se poput djevojčice.

- I ja sam isto bila na ulicama cijeli dan, još uvijek ne mogu doći k sebi. Jedino što znam da je osjećaj predivan - ispričavala se prof. Tolić što nije kadra reći ništa “suvislije”.

Uistinu, euforija se ne stišava. Mala zemlja za velike snove i dalje sanja, a Dalićeva “vi niste normalni” upućena njegovim igračima prelila se na hrvatske ulice. Što je to bilo tako veliko u nogometnom srebru i zašto je reakcija na uspjeh Vatrenih bila tako masovna te možemo li zadržati optimizam u društvu upitali smo, osim dr. Tolić, i niz uglednih stručnjaka u svojim područjima.

>>Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili u našem e-izdanju.

Donosimo i sljedeće teme:

>>Hrvati otkrili što im znači uspjeh Vatrenih

>>Vozačica busa: Modrić je htio za upravljač, ali rekla sam mu 'ipak ne može!' 

>>Tri potpuno različita slavlja: Pariz i Bruxelles sjena Zagreba

>>Referendum Narod odlučuje - Vlada još nije zadužila Ministarstvo uprave da počen brojiti

>>Najdominantnije su ocjene na maturi dvojka i trojka

Naslovnica

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

DU
Deleted user
23:17 17.07.2018.

O kakvim higijeničarima zdesna Ivanković palamudi? Opet malo relativizacije, a? Koliko ja vidim samo se šačica anacionalnih leftarda i briseloida buni poradi Thompsona i kvari raspoloženje, tj. pokušava pokvariti preko 95% Hrvata

DU
Deleted user
23:17 17.07.2018.

Bravo vatreni! Ovako se hrvatski narod nije radovao ni kad je tito umro!

BA
bakulušić
23:51 17.07.2018.

Hrvati su gladni i žedni istine i pravde. I dosta im je nabijanja krivnje i podučavanja što smiju a što ne smiju pjevati i govoriti . Dosta im je manipulacija kriptokomunista, Jugoslavena i profesionalnih "antifašista". Hrvati žele biti samo svoji i Božiji a cijelom svijetu su pokazali da to znaju i mogu.