trgnuo ga iz sna

Hrvat u vlaku u Münchenu ugrizao i udario strojovođu, pa se dao u bijeg

Foto: Pixabay/Ilustracija
Hrvat u vlaku u Münchenu ugrizao i udario strojovođu, pa se dao u bijeg
25.09.2022.
u 12:18
Kako se navodi u policijskom priopćenju, strojovođa (42) je oko 01.45 sati zatekao uspavanu osobu i probudio je. No, probuđeni 52-godišnji Hrvat sigurno je nešto krivo shvatio.
Pogledaj originalni članak

Strojovođa vlaka S7, koji je u petak rano ujutro (23. rujna) u Münchenu provjerio S-Bahn na zadnjoj stanici, zatekao je mušku osobu kako spava. No kada ga je probudio, između ostalog, je fizički napadnut i izgrižen.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, strojovođa (42) je oko 01.45 sati zatekao uspavanu osobu i probudio je. No, probuđeni 52-godišnji Hrvat sigurno je nešto krivo shvatio. Iznenada, muškarac koji živi u Ickingu, okrug Bad Tölz-Wolfratshausen ( Gornja Bavarska) udario je zaposlenika DB-a, ugrizao ga za ruku i udario ga u lice.

Tada je alkoholizirani muškarac s 2,12 promila pobjegao. Uspio je pobjeći, iako ga je prvo jurio 21-godišnji putnik koji ga je također oborio na tlo, piše Fenix Magazin.

U sklopu lokalne potrage, službenici bavarske državne policije uspjeli su locirati 52-godišnjaka, uhititi ga i predati saveznoj policiji. Protiv Hrvata sada vode istragu zbog fizičkog napada. Mogao je napustiti stanicu Ostbahnhof nakon završetka policijskog očevida .

Za strojovođu je zatražena liječnička pomoć koja mu je ukazana na licu mjesta i pušten je kući jer je doživio šok, navodi policija u priopćenju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BH
BHHrvat1975
14:33 25.09.2022.

Jeli ovaj tekst pisala njemačka dijaspora..... Volio sam vecernjak jer je on imao nekad najmanje žutila i bezveznih tekstova i informacija.... Nekad

PA
Pasdaran
12:19 25.09.2022.

Migrantska posla, zbilja oplemenjuju Njemačku svojom tisućljetnom uljudbom.

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
18:25 25.09.2022.

Pravi hrvat u vlaku u Münchenu sukladno plemenskoj kulturi ugrizao i udario strojovođu, pa se onda sukladno svom idolu, uzoru i moralnoj vertikali generalu Gotovini dao u bijeg.