POLICIJI POZNAT NASILNIK

Horor kraj Banje Luke: Zapalio ženu pred očima kćeri

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Horor kraj Banje Luke: Zapalio ženu pred očima kćeri
21.07.2020.
u 18:06
Opekotine su zahvatile 50 posto njezinog tijela, priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena
Pogledaj originalni članak

Muškarac (43) iz Laktaša, malog mjesta nadomak Banja Luke, svoju je nevjenčanu suprugu zapalio pred očima njihove kćeri nakon što ga je napustila. Hitna pomoć ubrzo je stigla i prevezla ženu s teškim opekotinama u Urgentni klinički centar Banja Luka. Kako su priopćili, opekotine su zahvatile 50 posto njezinog tijela, priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena.

- On ju je pozvao telefonom i zaprijetio da će zapaliti kuću njene majke. Ona je izašla s posla kako bi spriječila da zapali kuću, ali kada je stigla njen suprug je već bio tamo - ispričali su mještani za 24sata i dodali da je događaju svjedočila njena malodobna djevojčica.

Još uvijek pod dojmom onoga što su vidjeli, susjedi kažu kako je muškarac pokušavao nagovoriti ženu da uđe u automobil, a ona je to odbila. Okrenula se od njega i s djetetom je krenula pješice u smjeru majčine kuće. On ih je nastavio pratiti u autu i kroz otvoreni prozor ju je nagovarao da stane. Počeo joj je i prijetiti, a kada je vidio da ga neće poslušati, izašao je iz auta i pokušao ju ugurati unutra. Ona se branila. U naletu bijesa, tvrde mještani, muškarac je uzeo kanistar benzina iz auta, polio ju i zapalio. Sve je vidjela njezina kćer.

Policija je muškarca privela. Navodno je već i od ranije poznat po nasilničkom ponašanju. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZA
zagabria5
18:22 21.07.2020.

Kako žene na Balkanu nisu bolje zaštićene. Ljudi gledaju kako maltretira ženu pred kćeri i nikom ništa. A i taj je otac pravi kad ovo radi pred kćeri

SI
sisavac
10:54 22.07.2020.

a ništa o napadu koalicijskih snaga na afganistanske seljake? i oni su gorjeli, izgorjeli, bilo je i par žena. ili koalicijski gazda ne dozvoljava takve objave? sad zamislite novu normalnost, kad nećete smjeti napisati ni muž ni žena, ni otac ni majka, već će vaše vijesti biti sve iste, bezlične, osoba napala osobu... ajd napišite da je jedna žrtva bila ženskog spola, odmah napad na vas jer niste naveli rodnu usmjerenost, ako i nešto navedete, time diskriminirate obje, ili sve tri, četiri, grupe ljudi... uskoro nećete smjeti ni napisati u kojem gradu se nešto dogodilo, jer je to diskriminacija. pa onda ni državu. shvaćate da uskoro neće biti vijesti.