ČAČIĆ NA VIKENDU

HNS-ovci se tajno sastaju s Čačićem, ali vlada zavjet šutnje

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
HNS-ovci se tajno sastaju s Čačićem, ali vlada zavjet šutnje
02.02.2014.
u 17:20
Kako se bliži dan Čačićeva izlaska iz zatvora, raste nervoza mnogih. Sve je više onih koji kalkuliraju
Pogledaj originalni članak

Dolazak Radimira Čačića na vikend, u Varaždinu je pobudio veliki interes javnosti. To i ne treba čuditi jer je politička scena u Varaždinu zbog njegova ekspresnog isključenja iz HNS-a vrlo živa pa čak i uzavrela.

Kako se bliži dan Čačićeva izlaska iz zatvora, raste nervoza mnogih. Sve je više onih koji kalkuliraju, a u takvim okolnostima sve se teže dolazi do vjerodostojnih informacija. Tek su rijetki spremni govoriti o svojim susretima i razgovorima s Čačićem u posljednje vrijeme. Tvrde da se nikoga ne boje, svi kao po naputku govore da nije vrijeme za razgovor dok se Radimir Čačić ne vrati iz zatvora.

Darko Hrenić, gradonačelnik Novog Marofa, jedan od bliskih Čačićevih prijatelja, prvi je stao u njegovu obranu, a jučer nam je samo kratko rekao:

– Vidjeli se – jesmo. Popili kavu – jesmo. Razgovarali – jesmo!

Međutim, Hrenić nije želio otkriti o čemu je razgovarao s bivšim stranačkim šefom. Sličnu izjavu dala nam je i Natalija Martinčević, zamjenica gradonačelnika Varaždina, koja nam je samo rekla da je tijekom vikenda bilo samoinicijativnih sastanka članstva HNS-a s Radimirom Čačićem. O čemu se razgovaralo, nije joj poznato.Prestrojavanje članstva unutar HNS-a očito je, no još nikakvih većih grupnih izlazaka iz stranke nije bilo. I dalje se javnost vrti oko nekoliko osoba koje su od samog početaka stale u Čačićevu obranu, ali zanimljivo je da nisu napustile stranku. No bolji poznavatelji prilika unutar HNS-a kažu da je to tek uvod u veliko preslagivanje stranačkog članstva kad se Radimir Čačić vrati iz zatvora.

>> Markić, Čačić, Gabrić – imamo sve, ali bez politike i vlasti smo ništa!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
17:36 02.02.2014.

Svaki....Capo.... ima svoju bandu....a svaka banda svojega Capu.

XA
xaron
19:36 02.02.2014.

Pusic je poPusila.

LE
LeonardS
18:27 02.02.2014.

Mene samo zanima zašto od političara se ne izjašnjava o njegovim pogodnostima, već naprotiv svi daju izjave kao da su oni komisija za pomilovanje i već mu skratili služenje kazne ili nedaj bože da Josipović kao Mesić daje pomilovanja, Nisam siguran da li smije biti ovako u javnosti, a i njegova tvrdnja da nema ništa sa Coningom ne stoji jer je uslikan pri izlasku, pa gospodo iz pravosuđa zar to nije pogodovanje, zar vam još nije jasno zašto nas prozivaju da nam je pravosuđe korupirano