HIV-om zaraženi Sukošanac pušten iz pritvora

Foto: vl
HIV-om zaraženi Sukošanac pušten iz pritvora
07.02.2010.
u 12:25
Mladi homoseksualac navodno je prijetio nekom od svojih partnera koji su sada ljuti jer moraju na testiranje ili su u strahu da nisu dobili smrtonosno spolnu prenosivu bolest.
Pogledaj originalni članak

ŠIBENIK - HIV-om zaraženi Sukošanac (21) koji je posljednjih pet mjeseci s više Šibenčana održavao seksulane odnose bez zaštite, i koji je u subotu ujutro mobitelom prijetio Šibenčaninu (39), pušten je iz pritvora.

>>Zaraženi K.Š. (21): Htio sam svojim partnerima reći da imam sidu

>>I u Zadru sam imao ljubavnike, ali nitko mi nije plaćao za seks

- Nemogu vam ništa reći istraga je tajana - kazao je Dalibior Dukić, istražni sudac.

Mladi homoseksualac prijetnju je uputio u subotu ujutro. Navodno je prijetio o nekom od svojih partnera koji su sada ljuti jer moraju na testiranje ili su u strahu da nisu dobili smrtonosno spolnu prenosivu bolest.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Jana
Jana
14:21 07.02.2010.

Zarazio je druge a sutra bi mogao još nekoga jer mu nitko nezna ime i prezime a policija ga je pustila na slobodu. To je isto kao da netko ima smrtonosno oružje kojim je već ubio i puste ga sa istim na slobodu.

14
14words
10:25 08.02.2010.

za bolest društva jedino rješenje je final solution!

GV
goran vrtaric
14:47 07.02.2010.

Nitko nikoga ne tjera da pred njim skida gace i da mu se naguzi, dakle on je opasnost samo za budale, a bez budala ovaj svijet moze biti puno ljepsi, pa onda ko voli nek izvoli.