fimi media

Hebrang: Suđenje HDZ-u neće utjecati na izbore u stranci

Foto: 'Patrik Macek/PIXSELL'
Hebrang: Suđenje HDZ-u neće utjecati na izbore u stranci
16.04.2012.
u 10:46
Sigurni smo da možemo obraniti stranku, rekao je Andrija Hebrang prije sjednice Predsjedništva stranke
Pogledaj originalni članak

Andrija Hebrang, Gordan Jandroković i Petar Čobanković u ponedjeljak su prije sjednice Predsjedništva stranke istaknuli kako početak suđenja u slučaju Fimi media neće utjecati na unutarstranačke izbore, prenose 24 sata.

– Svakom tko je u HDZ-u jasno je da HDZ nikada nije imao nikakav crni novac. Sigurni smo da možemo obraniti stranku – rekao je Hebrang te dodao kako će Predsjedništvo HDZ-a svjedočiti na suđenju jer su to predložili njihovi odvjetnici.

Istaknuo je kako je to logično jer su oni "autentični svjedoci". Jandroković i Čobanković također smatraju kako suđenje neće utjecati na unutarstranačke izbore.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
11:08 16.04.2012.

Ha ha ha ha !!!

BA
Bay
11:27 16.04.2012.

\'\'... suđenje neće utjecati na unutarstranačke izbore\'\'. Ali će utjecati na veliku većinu ljudi da više nikada ne glasaju za vas ... Iskompromitirali ste se do kraja i to se ne zaboravlja ...

MA
matej85
11:07 16.04.2012.

i tog hebranaga bi ja priupito svašta, zna se da je sanaderov bliski suradnik bio i nije moguće da ništa nezna o ovim aferama...i šta sad on ima za pričat o izborima tu